Şu andan itibaren ne yapmalıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...CLAVATA... tarafından 16 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar:

Gemimin özelliklerine göre ne yapmam gerektiğini yazar mısınız?

Gemimin özellikleri:

Toplam 3 Hangar ( Goliath ( İhale,Jade ve Specturm ), Aegis ( Veteran ), Vengeance ( İhale ve Şimşek ).

Droitler: 8 Irıs ( 8 8 7 7 7 7 7 7 ) | 1 Havoc, 0 Hercules | Sadece Yarasa Uçuş D.

Lazer: 40 LF3, 2 LF4 ( Hepsi 0 Level ),

Kalkan: 20 BO2 ( 5 Tanesi 2 Level ),

Roketatar: En iyisinden ( 4 Level, %5 şansla öylesine basıyodum hiç başarısız olmadan 4 level oldu :D ),

Hız: 15 Adet En iyisinden ( Uridyumluk ),

Ekstralar: En iyisinden hepsi,

Arge: 30 Arge ( Sorunsuz verilmiştir ),

Level: 18,

Skylab: Full 20 Level,

PET: Kamikaze 3, Paladyum toplayıcı 3 ve 2 Tane 3 Level Radar Protokol var Ayrıca VİP Var birde %25 Uridyumlu ürünlerde indirim paketi..

Arkadaşlar daha yeni kapı yaptım 30.000 Uridyum kapıdan ( yaratıklarla beraber ) daha sonraki 1.5 gün boyuncada kasınca toplam 60.006 Uridyum oldu.

Benim düşüncem Kalp almak ama içimden bir sesde Droitleri geliştir diyor.

Sizce ne yapayım?

2. Uçuş düzeni olabilir

3. arkdaşlar ve adminler konu nerden açılıyor töbe bulamıyorum eski forumda 400 falan mesajım vardı burda cahil kaldık :p(mecburiyetten buraya yazdım kusra bakmayın)

Ve bence diroitleri geliştir :)

Son düzenlenen: 16 Aralık 2013
  4. Merhaba ,

Konu açacağınız bölümdeyken sağ üst taraftaki " Yeni Konu Aç " butonuna tıklayınız.

İyi forumlar.

5. elmas uçuş düzenini al bence. saniyede %1 kalkan artıyor. 300k ve üzeri kalkan varsa çok güzel olur.

6. iyi günler.
    öncelikle havoçlarını tamamlamaya çalış.ordan gelen anahtarlarla kutu aç hem argen yükselir hem lf4 sayın artar.senin full olmanınn kolay yolunu gösteriyorum.kısa zamanda bana yetişebilirsiniz bu şekilde.
    keyifli forumlar.

7. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Geliştirmeyi geminizin diğer eksiklerini tamamladıktan sonra düşünmenizi öneririm. Havoc ve hercules ve lf4 eksiğinizi bitirip ardından geliştirme yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.