Şu Oyun Ağazına Kadar PKK'lı Dolu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DODGE_VİPER tarafından 6 Kasım 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yahu bu tip şeref yoksunları bu oyunda elini kolunu sallıyor özellikle TR3'de bu tip vatan hainleri çok var.

Ulan utanmanız yok mu sizin ? Kaç tane geminizi şikkayet ettim zamanında hala bu oyundalar...

Adam gerilla ismiyle hesap açmış şaşırıyorum bunlar nasıl oyunu oynuyor elini kolunu sallaya sallaya Türk Askerine molotof , taş , silahla kurşun yağdıran bu destekleyebiliyorlar ?

Ve bunları açık bir şekilde yapıyorlar.

Adminler sizden rica ediyorum şunlara göz açtırmayın.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2017
  2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ekip olarak ,kurallara aykırı,milletimize karşı söylenen her söylem ,nick kullanımı v.b şikayette gereği uyguluyoruz..Ancak kural ihlali yapmayan ,uygun şekilde oyununu oynayan her milletten kişiler oyunda oynayabilirler.Bu herkesin doğal hakkıdır.Genelleme yapmayalım ,aykırı gördüklerinizi tabi ki supporta bildiriniz lütfen.

Keyifli forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2017

3. Nick yada chatte bunları görüyorum şahsen bunları şikkayet ettiğim zaman sınırsız yemiyorlar işin ilginci o.

Normalde terör örgütü propagandası yapan adamın sınırsız ceza alması gerekli.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Chatte /report ettiğinizde chat üzerinden ceza uygulanır.Ekran görüntüsü alarak supporta yazarsanız ve kural ihlali varsa oyun kurallarına göre ceza verilebilir.

Keyifli forumlar.

5. Benim demek istediğim şey şu bakın şikkayet ediyorum etmesine ama bunların gemisini sınırsız kapatın bu adamlar "KATİLLİĞİN PROPAGANDASINI" yapmaktadır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.