Şu Oyun Artık Birleşsin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •••●єƒѕαηє_Jυѕт●••• tarafından 20 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

TR SERVERLERİ BİRLEŞSİNMİ ?

1. EVET

oy sayısı 5
    41,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 7
    58,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sevgili darkorbit severleri artık tr serverlerinin birleşmesi gerekiyor niye diye soracak olursanız ben eski bi darkorbit oyuncusuyom eski darkorbit le bugünkü darkorbit arasında cok fark var eskiden baskın için yeni haritayı bırak pevepeye gidiyoduk eski haritaya gidiyoduk bi sürü adam vardı ama şimdi sadece x6 haritalarında oyuncu bulabiliyoruz oda cok değil diyer haritalar bom boş derhal serverler birleşmeli oyun sevk kazanmalı.

2. Server birleştirmek dediğiniz şey, batmayı kabul eden firmaların yapacağı iştir, ölümü geciktirir bitkisel hayat moduna geçer. Oyuncu çekemiyorum, olanı da kaybediyorum sw birleştireyim oyuncu varmış gibi gözüksün, batırdığımı sıvayayım demektir bu.

Oyunu düzeltmek istiyorlarsa;

- Etkinlik getirsinler, sıktığımız lazerin hakkını item olur, uri olur bir şekilde bize geri dönüşünü yapsınlar.
    - Haksız şekilde rütbe puanını BECERENLERİ banlasınlar
    - Oyun açıklarından faydalananları yaşatmasınlar, sırf para veriyor diye tolere etmesinler
    - CM, GM tanıdığı olanlar normal oyuncuların üstünden geçmesinler (Bunu yapıyorlar, inkâr eden vasıfsızları dinlemeyin var böyle bir şey)
    - Oyunu bırakacağını söyleyen insanlara kulak versinler, neden gidiyorsun olay nedir desinler, düzeltsinler (Zaten sadece bunu yapsalar oyun düzelir)
    - Low un içine ettiler
    - GG basıyorsun paso Xenomite çıkıyor

Çok şey var, özetle sadece bize kulak verseler yeter, herkes gözüne çarpanı söyler ivme yukarı doğru çıkar. Lanet olası Xenomite ve R-310 Roketi nedir mesela !!! Kapı basacaksın Xeno veriyor, onu alsın da...!!!

Çarpan X6 oluyor basıyorsun o da ne XENOMITE x6 o kadar önemli bir şey ki olmasa gemi gitmeyecek sanki, Xenomite bu oyunun sonunu getirir sadece bu pislik ayrıntıya ne küfür yağıyor biliyor musunuz...

xcodefatal ve KATASKAPOS bunu beğendi.
  3. 20082014

20082014 User

kardes ben 4 yil yakin oynadim ara verdim simdi niyetim donmekdi ama :D oyun bitmis tr1 kimse yok sabah ogelen aksam girdim simdi yine bakdim harbiden oyun bitmis burda oyunu kötulemek gibi niyetim yok ama bos zaman harciyorsunuz

bir zaman 2,2 dusman giremezdi 3,7 gorev yaomakmi imaknsiz gibi birseydi biz eskiden 100 gemi 4,4 savaslari yapardik hangar savaslari

ama eser kalmamis ogunlerden
    bu oyun neden bu hale geldi anlayamadim resmen para basiyordu
    simdi uriye bakdim bu hesap da .-D 100 euro 330 bin uri turk lirasi 350 turk lirasi
    dedim ya bence birlemesmesi gerek belki o zaman zevkli olur
    zaten birlesmesede sonu iyi gorunmuyor eski dostlari gordum benim gemiyle oyna sana verim dedi yok dedim en iyi baslamadan gitmek

forumda cok zevkliydi onunda tadi yok .D
    neyse kolay gelsin

4. takemyhard

takemyhard User

bugün bende düşündüm aynı şeyleri. eskiden oynadığım kimse kalmadı oyunda.sabaha kadar chatte muhabbet vardı.şimdi sohbet edebildiğim 1 kişi var onunlada chat açılırsa zarzor yazışabiliyoruz.low desen 1 yıldır girmiyorum görevler var yapılacak ama grup olacak oyuncu yok.37 arge gemiyle dolaşıyorum adamlar bana daldılarmı 3 salvoda gümlüyorum :) birde yeni başlayanları düşünün :) oyuna başlayan porttan çıkamıyor. etkinliklerdede bigariplik oldu. özel kutular çıktımı sabaha kadar kutu toplamaya çalışırdık. şimdi kutudan exo ve plt8den başka bişey çıkmıyor. 3 yıl boyunca hergün 100 plt8 harcasam bitmez gemide iyimi :) ne yaparlar bilemem ama biran önce oyunu toparlarlarsa iyi olacak.

5. GREED

GREED User

Yav kardeş hep aynı konuyu açıp duruyonuz ve hepsine de -1 vermeye devam edeceğim

6. anakin5555

anakin5555 User

hayyatta olmaz etraf düsmandan geçilmez cerrah dolar -1

7. Kardeşim bunu bir çok oyuncu istiyor fakat oyunun alt yapısı kaldırmayabilir bir kere bunun olabilmesi için bence önce oyun indirmeli oynamalı ki lag 0 olsun çoğu kişilerde yanında gemi sayısı arttıkça oyun kasmaya başlıyor serverler birleşince daha kalabalık olcak ve daha çok kasıcak oyun önce oyunun bu soruna çözüm getirmesi gerek ama yine de oyum +1

8. bence oyunun eskisi gibi olmamasının en büyük sebebi yaklaşık 2-3 sene önce bot kullanan oyunculara uyarı ban ardından perma ban geldi ben 2 gün deme bot kullanmıştım cezam el emeği 21 argem sıfırlandı sonrada zaten bot kullanmadım ama oyunu uzun zamandır oynayana oyuncular devam etti neticesinde perma ban aldılar oyunuda bıraktıklar ondan sonra ben arkadaş ortam bulamıyorum serverde tek başıma ara sıra 1-2 kişi takılıyorum eğer o zamanlar perma banlar gerçekleşmeseydi tmm belki haksız kullanım olurdu ama oyun zevkli olurdu benim fikrim bu

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konu üzerinde çalışmalar yapılmaktadır.Lütfen sabırlı olunuz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.