şu paladıum la ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sonchar13 tarafından 28 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sonchar13

sonchar13 User

paladıum harıtasını sırketlere gore cogaltsanız nolur kı yanı bızde dusmnalarla ugrasmasak onune gecen sıkıo yav nasıl kasalım bız bunu

2. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Oyunun bir savaş olduğunu unutmamalıyız.

Bu türde haritalar çok olsa ve ve herkes kendi şirketinin haritasında toplasa.

Bu oyun savaş oyunu olmaktan çıkar ve oyuncular keyif alamaz hale gelir.

İyi forumlar.

3. sonchar13

sonchar13 User

ve ve :D ben nasıl kascam bu savas oyunuysa dengeden mahrum kalmıs boş acıklamayla dolmus oyun solermısn admınım

4. Thecruciall

Thecruciall Guest

Merhaba,

Bu cevabı bir oyuncu olarak veriyorum uzun zaman önce başlamış olduğum bu oyunda hiçbir ekipmanımı kolay elde etmedim .

Hayatta'da böyle kolay elde ettiğin şeyler değersiz olur o yüzden biraz zorlana bilirsiniz ama istersen bir şekilde gemini güçlendire bilirsin.

Size kolay gelsin oyunda iyi eğlenceler.

İyi forumlar.

ardabaran74 ve takemyhard bunu beğendi.
  5. takemyhard

takemyhard User

oyunda tek adaletli harita kaldıysa oda 5-3 :) doğru itiifaklar kurmaya çalışın...nekadar kalabalık olursanız okadar rahar edersiniz...birde oyunda nekadar alınteri dökerek kasarsanız okadar zevkli oluyor tavsiye ederim :)

Thecruciall bunu beğendi.
  6. bu oyunda parasız kapı yapabilmenin tek yolu pala toplamak tabi başka yollarda var tıklamayla pet gezdirmek gibi ama o sistem bazıları hariç yasak ve bu savaş oyununda yeni ve gelişmekte olanlar nasıl kapı yapacak sürekli kesilerek oyunun keyfini nasıl çıkartacak anlamış değilim bu arada ittifak falan kaar etmiyor 2 elit geliyor 7 kişilik grunu kesiyor gidiyor ve kendi şirketi falan da fark etmiyor artık alınterine karşı değilim ama bu savaş oyunuysa savaş haritaları ne güne duruyor he yap sistemi herkes dengine sıkabilsin o zaman bu arada tabiki zamanla herşey olacak zaten 5-3 te sıkma kalksa bilse orada gelişmek epey zaman alır hele hele yeni lf4 leri yapmak.....

7. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

8. takemyhard

takemyhard User

oyun içinde sizin söylediğiniz gibi yok maustu yok bottu kullanıp kasan çok, aynı fikirdeyim. ama 5-3te sıkmak olmaması biraz zor gibi geliyor bana :( daha benim 21lvldan kalma 5-3te 150 gemi imha grvim duruyor... oyuna yeni başlayanlar bıkıp kaçmasın diye yapmıyorum iyimi :) yeni lf4 geliştirmelerine gelirsek; bugünekadarki en saçma yenilik oldu bana göre, gemim ful lf4+hercules+havoc+bo2ler ve droitler 16lvl+lf4lerin 21 tanesi 16lvl gerisi 4-9 arası+sürekli vip var... ben bu çarla geliştirmelere başlasam 1 tnesi 1 ay sürer :( 45 tane = 45ay :( kim tamamlayabilirki bu geliştirmeleri?...

Master0735 bunu beğendi.
  9. takemyhard

takemyhard User

:) valla bende çözemedim o işi :) ben diyom 80k vurdum.. vurduğum diyo 180k vurdun :) anlamadım gitti yani... bizim gibi gemilerin zaten pala toplaması zarar olur :) o kadar saat uğraştıktan sonra 50k kasarsın rahat rahat basarsın ggni :) hileciler ben bu oyuna başladığımdan bugüne var... oyun kapanana kadarda olacak :( ben daha rsb+x4 nasıl karıştırılır onu bilmiyom :) tuşlarla vurmaya çalışıyom :)

10. titans___

titans___ User

kardeş oyunu oynamak içinmi geldin bu dünyaya da sana plaketmi verilcek sanıyorsun hak bu oyuna para vericeğine gidip hayvan barınağına versen bu verdiklerini oraya değilde şahsına harcasalar belki bak belki diyorum parayı verdiğin yeri bile araştrmalısın elin başka memleketlisini zengin ediyorsun kendin burda neler yazyırsun sen kendini kandırırsın emek var desende malesef yanlış beni ilgilendirmez ben böyle yazdım diye içinden istediğini de yada yaz ya ben haklıysam bence bu şekil boşuna heveslenme ben kaç senedir oynarım bana olmadı 1 kişiye şifre verdim sonra değiştim insanları tanıyamıyorsun neden sen YARATMADIN ve ben babama bile güvenmem her hangi bir şeyde bile acı bir şekilde öğrendim hala güvenip de hata etmiyor değilim de azalttım biraz heralde yanlış anlama ben çok iyi bilmişlik yapmıyorum da sen gibi düşünen çok belki hakkını alırsın ben ALLAH değilim en küçük hak zayi olmuycak denyor

11. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Mesajınızı düzenlemeye çalışıyorum tekrar düzenliyorsunuz.

Bu şekilde yazmanız uygun değildir lütfen mesajınızı gözden geçirip acilen düzenleyiniz. Yoksa mesajınız için ceza uygulamak zorunda kalacağız.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2017
  12. polemikk

polemikk User

sildim komple bu millete cevap mesajı yazmaya çabalayan şahsıma şaşayım cümlelerimi çekiştiriorlar istedikleri yere :D

Şimdi ben botcu değilim dersen sana yazdıklarım içimden geldi ben tamamen masumum diye biliosan butun yazdıklarımı unut ama bot kullanan birisiysen içine sindire sindire yazdıklarımı okumayı unutma unutmaya kalkarsan hatırlartırlar sana haberin olsun bye.........

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.