Şuan Kapıdayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΞZБΞЯБФZΛЛ tarafından 20 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. aynı zamanda burdayım nasıl burdayım hop burdayım ama neden burdayım delirttiniz adamı oyunda oynanmıcak kadar lag var okadar para yatırıyoruz dalga mı geçiyorsunuz bizimle kardeşim forum ekibi biliyoruz sizin elinizden bir şey gelmiyor biz şeffaflık istiyoruz lag problemi ile ilgili yapılan çalışmalar gün gün AÇIKLANSIN

karl1234 bunu beğendi.
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Merkez ekip TR takımına bir bilgi verirse zaten onlarda bize ileteceklerdir ancak onlara bir şey bildirilmiyor :/

3. bildirsinler her şeyi iletiyorlarya bunu da iletsinler oyuncular gün gün bilgi istiyor diye bu ne ya millet miloyn milyon uri kasıyor ben lagdan hareket edemiyorum pc desen gaming internet desen fiber sorun bende değil hiçbir oyunda olmuyor da bunda mı olacak demekki oyunda sorun lütfen iletin gün gün bilgi istiyorlar diye bunu yapabilirsiniz ve bizim isteklerimizi iletmekte sanıyorsam görevinizdir

4. karl1234

karl1234 User

Sen bir de akşam gör npcler bana haritanın öteki ucundan sıkıyor

kAnUNi bunu beğendi.
  5. Etkinliğin başından beri Destek ekibine yazmaktan yoruldum ama hala bir ilerleme yok aynı gecikme aynı sorunlar devam ediyor. Benim de sistemsel olarak bir sıkıntım yok oyundan kaynaklı hata.

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yaklaşık 20 dakika önce gelen reset ile birlikte oyun içinde lag sorunlarını iyileştirme adı altında Merkez ekip bir güncelleme getirdi. Umarım artık lag ile ilgili bir sorun yaşamadan oyununuzu oynamaya devam edersiniz. İlgili konuya buradan gidebilirsiniz.

Başka bir isteğiniz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. bir aç kapa mantığıyla nereye kadar acaba