şuan vengance kullanıyorm golihatım var ama ek hangar binası yok

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RЄÂĿĦÂĈҚЄ$P tarafından 12 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şuan vengance kullanıyorm golihatım var ama ek hangar binası yok ek hangar binası için parmı biriktiyim yoksa direk goliyi yerleştirymmi ??? :D bide enn kolay en kolalyy uri nerde kascamm :D

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu tür soruları lütfen ilgili konularda açmaya özen gösterelim.

Bence 2.hangar her zaman iyidir ve almanız gerekirki fuzuli credi ve uri harcanmasın sonuçta yerleştirme yaparsanız yeniden credi ile alacaksınız bence uri kasıp 2.hangarınızı almanız

Kolay uri kasacak bir yer yok zamanla kasılabilirsiniz ama şuda var pwp haritalarında kutu toplayabilirsiniz 1-2 saat kutu toplar sonrasında cubi haritasında gerekse eski haritalarda kolay npcleri keserek birikim yapılabilir.

3. tm konuyu kapatabilrsnz teşekkürler bu konuyu nereye yazmam gerekiyordu birdaha yanlş yapmıyım...

4. Ek hangar binası almana gerek yok bence henüz önce temel eksikliklerini tamamlamalısın 50.000 uridium çok büyük bir miktar onun yerine uridiumunu argeye ya da başka bir önemli işe harca derim ben.

5. hmm kafam karştı :D düşüünmem gerek:D sen bi yana moderator bi yana :D

6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Vegaya çokta ihtiyac yok benice goli daha iyidir illa vega istiyorsan başka zaman hangar binası ve vegayı alırsın ama eksiklerin varsa kesinlikle tamamlalan gerek

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence siz eğer ihtiyaç duyduğunuza inanıyor ve gerçekten hangar binası almak istiyorsanız bence alın kimsenin aklınızı karıştırmasına izin vermeden konuyu kilitliyorum kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.