Şuanda Ne Yapmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kalamoz534 tarafından 30 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kalamoz534

kalamoz534 User

Merhaba arkadaşlar 8 iris 10 havoc 10 lf4 22 arge kutuya göre ve burgulu bir hesabım var.Apis 24 zeus ise 10 parcada. indirimle apis 120 k uriye açılıyor.110 tane anahtarım var cuma onları actıktan sonra apisi almayı düşünüyorum.şuanda 216k urim var yaklasık 100 ksı apise gidicek.kalan uridiumla kappayamı başlamalıyım yoksa kalp veya argeyemi yatırmalıyım ?

2. Kappa kapısını burgu ile çok rahat yaparsın kalp düzenine gerek yok.
    Uridiumunun tamamını kappa kapısına harcamanı öneririm hızlıca herculeslerini fullemen için.

3. WolfWar

WolfWar User

Kappa ya yönel hem lf4 sayın hem de herkül sayın artsın. Aynı zamanda da cüzi miktarda anahtar ve günlük dosyası gelir.

4. Latindans

Latindans User

Apis almak için acele etmene çok da gerek yok,yakında 20k uriye açarsın xaten gelen anahtarlarla. Kappaya basmaya başlayabilirsin burgu npc kesmek için en iyisi sonuçta

5. WolfWar

WolfWar User

Burgu ile kappa da zorlanabilir hasar fazla ama hız, kalkan, DP azalıyor zamanı varsa kalpte daha rahat eder. Ama burgu normalde gerekli.

6. kalamoz534

kalamoz534 User

Kappayı açtım.Erken olursa bugün başlıyacagım.Teşekkürler herkese

7. Ben kappayı burgu ile çok rahat dönüyorum yeterince hızlı olursan zaten hiçbir Npc vuramıyor. Hasar yüksek olunca da 30dk'nın altında seri bir şekilde kapıyı dönebilirsin.

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Benim önerim zeta kapısı yaparak hem argenizi arttırmanız hem de gelen yeşil ganimet anahtarlarını zeus gününde açarak apis ve zeusu tamamlamanız yönünde olacaktır. Tabi elimdeki anahtarlar yeterli derseniz kappa yapabilirsiniz :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  9. uzayl80

uzayl80 User

1 kappadan devam et herkülleri tamamla
    2. apisi parcaları bitir ama montajı etme zeusu zora sokarsın
    kapılardan gelenlerlede ucus düzenleri al irisleri gelişdir lazerleri gelişdir arge çat pat haledersin
    kappa için ucuş düzenine gerek yok en dandik düzenlede bitirisin kapıyı :)