Subutay ve chat banları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SpoTic tarafından 30 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SpoTic

SpoTic User

Sistem: Sohbetten banlandın. Tekrar 28.10.2115 saat 23:08 zamanında giriş yapabilirsin.
    [22:46:19 KISMETIM-I: subutay cım pc den kalkınca ekran kilidi yok senin çocuk oynuyor heralde]

Kendine subutay diyen admin kufure karşı olduğunu belirtiyor ve bende taktir ediyorum. Hatta keske en bastan beri chat başıboş olmasaydı ki bu da yine sizin hatanız.

Allah aşkına biri yukardaki mesajımda ne gibi bir kufur ne gibi bir hakaret varda o kadar yıl chat banı veriliyor?

Haaa geyik yapma cezası buysa yada alay etme cezası buysa tamam diyeyim. Ama 2115 nedir bunun mantığını açıklayabılırmısınız?

*BURGU** bunu beğendi.
  2. smoonrise

smoonrise User

Senin paylaştığından bağımsız olarak yazıyorum ve oyunda aktif Cm lerin olduğu dönemden aklımda kalan bildiklerim çerçevesinde '' Alay etme / Aşağılama ifadeleri Benzetmeleri İmaları / Argo kelimeler ve Argo içeriği olan Sohbet İma Gönderme Benzetme ve tabi hakaret Küfür ban sebebidir .

Eskiden belirli ağır küfürler hariç uzun banlamalar olmazdı ve sonra Cmler yerine Report sistemi ile bu 100 yıl banları dönemi başladı çoğu Supporta yazıp düzeltiyor ama bazıları açılmıyor veya 6 ayda bir geri yazın deniliyor emin değilim ama sanırım tam bir açıklama yok bu konuda varsa gözümden kaçmıştır , birçoğu yan hesap benzer nick ile özel karakter boşluk v.s ile küfür ediyor bunu aynı kişi sürekli küfür ediyor ceza almıyor olarak düşünüyorlar aynı hataya onlarda düşüyor çoğu zaman

Bazı sosyal medya platformlarında veya oyunlarında küfür hakaret alay aşağılama normal karşılanıyor yada ihtimas geçiliyor olabilir yada kişilerin sosyal ortamı argo küfür içerikleri sohbetler ile devam ediyor olabilir ama bunu burada devam ettireceği anlamına gelmez , nasıl evinin rahatlığını otobüs metro tramvay minibüs yada diğer ortamlarda yapamıyorsa yada yapmamalıysa burasıda oyun chati ve forum ve diğer alanlarda aynı dikkat etmek lazım arkadaş ortamındaki üslup dil şakaları buraya taşırken bir düşünmek lazım .

Tahminim senin yazdıklarında İma ile alay etme görüp ondan bu ceza verildi , umarım kendini bu durumdan kurtarırsın ama sanırım uzun süre bu ban ile devam eder hesabın .

Son düzenlenen: 1 Ekim 2024
    *BURGU** bunu beğendi.
  3. SpoTic

SpoTic User

Konu kilitlenebilir hatta bu konu komple silinebilir. Oyunu bıraktığımdan, sorularımın cevabı benim için bir önem arzetmiyor. Herkese iyi oyunlar dilerken bol bol ddos saldırısı yemeniz, günlük 9754784124 tane report almanız dileğiyle...

@.Mephistos.

4. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.