ŞUÇLUYSAM GEMİMİ BANLAYIN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve βlαcκåzƦàîl™[¢®m™] tarafından 14 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nick Edibese Sırf Bu Nick Yüzünden banladım her hangi Birşey küfür içermiyor Anlamı YETER ARTIK demek eyer ben Suçluysam Gemimi banlayın Chat Hiç yazmadıgım halde Cm başkaların gazınamı Yoksa arkadaşlarına Arka Çıkmak içinmi 1 haftalık banladı çok Zoruma Gitti Okadar Kürtçe Nick var inlizce Fransızca OZaman hepsini neden banlamıyorsunuz bana Terorist damgası Vurdu resmen Support. yazdım kimse cevap vermiyor sayın Adminlerimize diyorum Suçlu bensem banlayın beni eyer Degilsem Cm gereken neyse yapılsın Sizin Adaletinize güveniyorum Kolay gelsın herkesi iyi oyunlar PARAMIZLA REZIL OLUYOK SIRF BİRİLERİNİ YETKİ VERİŞMİŞ BUNU KULLANIYOR

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2015
  2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Chat banlarıyla ilgili Supportla iletişime geçmelisiniz.Yoğunluğa bağlı larak 48 saat içerisinde cevap verilmektedir.

Hafta sonu olması sebebiyle yoğunluk olabilir.

Pazartesi günü konunuzu belirten bir mail daha atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.