Geri bildirim Şükran Günü Mini Etkinliği - Geri Bildirim

Konusu 'Tartışma / Görüşler' forumundadır ve sindbadmoscow. tarafından 27 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

DO_instagram_thanksgivingnov2025.jpg

Merhaba Cesur Pilotlar,
    Etkinlik ilgili görüş ve önerilerinizi Forum Kuralları çerçevesinde bu konu başlığında paylaşabilirsiniz.

Unutmayınız ki sadece konu ile alakalı geri bildirim yanıtlara izin verilmektedir, tüm konu dışı mesajlar silinecektir.

İyi eğlenceler..

DarkOrbit Türkiye Takımınız

SUPMEOMNE bunu beğendi.
  2. ekstra %20 indirim ne zaman gelecekti ? yayınlana duyuruyu bulamadım da.

3. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Yarın, 28 Kasım'da.

İyi forumlar..

4. cabbar7070

cabbar7070 User

Admin, neye indirim geleceği belli mi? Ayrıca %20 indirim ile ilgili bir duyuru paylaşıldı mı ben göremedim?

5. Erlik

Buradan ulaşabilirsiniz: Prometheus Günleri

İyi forumlar..

6. Kutular katlayıcıdan etkileniyor mu ?

7. @Erlik Argon Goliath-X paketinde geminin kendisi de dahil mi acaba? Bazı paketlere gemi de dahil edilmiş, bazı paketlerde yalnızca tasarım yazıyor. Argon paketinde tam paket yazıyor ama gemi var mı yok mu muallak. Yardımcı olur musunuz?

8. xarda33

xarda33 User

Kutu 1 gün etkinlik 7 gün, biz katlayıcı çektik boşu boşuna 39.99 TL boşa gitti yazık günah değil mi bizim ekmeğimiz gitti. 1 gün nedir 1 hafta verin şu kutuyu siz oyunu nasıl yöneltiyorsun parayla mı yönetiyorsun yoksa etkinlik mi???

Erlik admin sakın beni cezalandırma soruma cevap ver sonra ne yaparsan yap.

9. Erlik

Etkinliği ben mi planlıyorum ve bu soruya ne cevap vermemi bekliyorsunuz?

Katılmak zorunda değilsiniz.

İyi forumlar.

GÖLGE bunu beğendi.
  10. Etkinlik 1 hafta olsa oyunun dengesi bozulur ya adamın biri tr4 de ikra klanından 24 saat kutu topladı. Kaç tane toplamıştır sizce gg Ben sordum 21 bin 292 adet toplamış 1 günde katlayıcı ve petin de kurtama protokolü takılı imiş 1 hafta olduğunu düşünün 100 bin gg yapar

ŞahFD bunu beğendi.
  11. kutuların sadece 1 günlük olacağı duyurulmuş neden 1 haftalık katlayıcı çekiyorsunki.sen çektin fazla topladın çekmeyenler az topladı sağa sola suç atmanı anlayamadım.

12. 1 gunde 100 k gg topladım daha ne beklıyorsunuz kardesım 7 gun etkınlık kutuları olsa oyunun dengesı bozulur

13. ohhaaa 24 saat hiç uıyumadın mı veya gemin uyumadı :))