Süper Destek Paketi (Hasar+kalkan+dp) ile İlgili

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ¤ƒLµ±€®£Ñ™ tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle şunu belirtmek isterim oyuna daha önce para vermemiş ve oyunlara para vermeyi pek mantıklı bulmayan biriyim. Normalde alacağım bir şey değil fakat sudan ucuz olması nedeniyle almak istediğim bir paket. Hasar+kalkan+ dp 1.30 tlye. Benim sormak istediğim bu paketi alırsam süresi oyunda olduğum sürece mi işliyor yoksa gerçek zamanlı mı işlior? Oyunda saatlerimi harcayan biri değilim günde 1-2 saat taklııp çıkıyorum genelde. Eğer gerçek zamanlı işliyorsa almayı düşünmüyorum fakat işlemiyorsa ne zaman girersem o zaman süresi kısalıyorsa almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.

2. ateistkeci

ateistkeci User

Sadece oyunda olduğun süre boyunca işleyecekler yanlışım yoksa

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Sadece oyunda olduğunuz zaman zarfında işlemektedir. Oyundan çıkış aldıktan sonra herhangi bir şekilde süresi düşmeden olduğu gibi kalacaktır. Oyuna tekrar girdiğinizde kaldığı süreden devam edecektir.

İyi Forumlar.

4. Cevap veren Ateistkeçiye ve moduma teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar Dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.