Bug / Oyun hatasi Süper Destek Teklifi ?!?!!???

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 20 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

bu başlık adı altında yeni bir kampanya başlanmış, dmg, shd ve hp desteklerinin bo2 türlerinin grup için geçerli olduğu belirtilmiş , kimisi bunun dağıtılmış olduğunu belirtmek için kimisi ise grupta var olan arkadaşlara bonus sağladığını belirtmek için olduğunu söylüyor. Ben tr1 oyuncusuyum ve grubumdaki kişilere bu bonusu sağlayamıyorum ( aynı haritadayız) . grubumdaki başka oyuncuda bana destek sağlayamıyor. bu bir teknik sorun mudur ? yoksa sizler 1 tl kampanyasını 1,5 tl yaptık diyemeyip bizleri mi oyalıyorsunuz anlayamadım. bu pakedin süresi hala işliyor. ben net bir cevaba hala ulaşamadım. eğer bu bir sorunsa acilen yetkili mercilere bildiriniz. eğer bir sorun değil normal bo2den farkı yok ise bu kampanya 1tl lik kampanyanın yeni ücretli hali diye bir açıklama yapınız. forumda bununla ilgili sorun ble daha bildirilmemiş bu neden bende oluyor ?

yeni konu açmadan şunuda eklemek istiyorum ; buz roketinin resmi bende ve birkaç oyuncuda gözükmemektedir.

2. pazarlama taktiği.baktılar millet çatır çutur bunlardan satın alıyor 1 tl yerine 1,50 tl niye yapmayalım.100 kazanırken niye 150 kazanmayalım demişler mevzu bu yani.helal olsun milleti nasıl denk getireceklerini iyi biliyorlar.eee 8 yıldır türkiye pazarındalar.

3. Merhaba ,

Gerekli incelemeler ve kontrollerden sonra genel bir sıkıntı varsa düzeltilmesi için gerekli yere ilettik. Hep birlikte beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.