süper destek teklifi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BoldMan- tarafından 21 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -BoldMan-

-BoldMan- User

kıyamet admin 5dk mesafeden daha yakınsınız hepinizin iletişim araçları, tel noalrı skypeları , mail adresleri, ts leri var, anlık iletişim kurabiliyor olmalısınız bile. siz gelmiş bana 5dk mesafede değiliz diyorsunuz. bu birinci hatanız. ikincisi ise 90milyonluk oyunda ne kadar türkiye server oyuncusu varsa anket yapalım bunun ne anlamda olduğunu soralım %90ı benim anladığım gibi algılar geri kalanı oyunda yönetici olanlardır. bende az çok oraları biliyorum, ne tür kopukluk olduğunu size özelden anlatırım isterseniz eğer.bu yüzden bu konuda münakaşaya girmeyelim isterseniz? belli ki çevirmenler translate kullanıyorlar , sizlerde forumda bu kampanyanın ne olduğunu tam anlamıyla ilan etmiyorsunuz. ben sizden daha önce ve net cevap alıyorum (bir gün sonunda olsada) ve sizin verdiğiniz ilk cevapta yanlışa yöneltmektir. algımda bir karmaşalık yok. diyeceklerim bu kadar. sizinle bu konu hakkında her ürlü münazaraya girebilirim, haklı çıkamazsınız.

2. Merhaba ,

Sizin bildiğiniz şeyler varsa da geçmiş diye bir şey var. Oradaki mesaj anlamda kullanılan 5 dakika mesafe konusunu gerçek anlamda kullanmadım. Ayrıca iletişim imkanları var fakat her zaman anında geri dönüş olmuyor. Sıradan birileri ile bile mail v.b. yollardan iletişim kurmaya kalkınca yakın zamanda bakıp görmezse hemen cevap gelmez. Ayrıca bir şirkete ait iletişim trafiği haliyle yoğun olacaktır.

Tartışma konusuna gelirsek uğraşamam çünkü gerekli değildir. Siz sordunuz cevap verdim fakat siz farklı şekilde yorumlar çıkartıyorsunuz. Önceki konuda aynı şeyleri dememe rağmen hep anlamak istediğiniz yerden anladınız.

Konu hakkında hala içiniz rahat değilse support ile iletişim kurabilirsiniz. Forum üzerinden bu tür konularda işlem yapamıyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.