*SüPeRmEn*[BŞK]™19™ Kimdir ???

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ULUBATLI1453 tarafından 20 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Ben TR5 de azda ulsa küçük bi ünvanım var süpermen durduğum haritada veya chet de gören kişiler genellikle özelden yardım ister bende yadımcı olurum görevlerine sorunlarına :D aslen çorumluyum ama doğma büyüme istanbul dayım oyuna 2009 da başladım 3 defa hesabım çalınsada bıkmadım üstelik 3 ü de o zamanki çarların full+full üydü ama gönül bikere kaptırdım oyunun 1 yılını mmoda 1,5 ayını eic de diğer yıllarımı VRU ya adadım :) evet haylada güçlüyüm Rakiplerimi yenebilecek bi hesabım var çevrem dostum çok oyundan çok zevk alıyorum işte ben buyum kötülerin düşmanı iyilerin dostu be arkadaşını asla yarı yolda bırakacak birisi değilim ben SÜPERMEN im
    yarı çaplı bi facebook sitem var çoğu hayranımla ki fazla yok 50 60 tane ordan mesajlaşıyorum buluşuyorum oyunda görüşüyoruz ******************************* takdire değer bi arkadaşlığa sahibim daha ne isteyeyim :) ...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2014
  2. Merhaba ,

Forumda iletişim adresi yada bilgileri paylaşmayınız lütfen.

İmza kısmındaki link'i " imza ayarlı " kısmına girip resim ekleme kısmına basın açılan pencerede uygun olan kısma yapıştırın.

Yeni foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.