Şüpheli Davranışlar Sergiliyorsun Pilot

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve -By_CesuR- tarafından 16 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. -By_CesuR-

-By_CesuR- User

Merhaba, sabah astral kapıya girmeye çalıştım olmadı. Dondu kaldı. şimdi de kapıdan çıkmak için radyasyonlu bölgede kendimi patlattım. Normal haritada gezerken bazı yerlerde daire şeklinde bir alan içine alıyor beni ve siyah kutuları toplamadan çıkamıyorum. Verdiği ileti şüpheli davranışlar sergisiliyorsun pilot. Bu nedir ? Birkez yaptım geçtim. 2 haritada yine geldi. Bu güne ne bot kullandım ne başka bir şey. Parasıyla dünya malzeme aldım. Bizi fake hesap mı sanıyorlar anlamadım.

2. BIZDIK

BIZDIK User

rutin şey o önemli değil çöz geç herkese geliyo

-By_CesuR- bunu beğendi.
  3. Uzun süre aynı haritada aynı şekilde takılırsan çıkar o daire. Genelde botlara veya kendini oyuna kaptıran kişilere çıkar. Daha başıma gelmedi , gelenlerin tecrübeleriyle yazıyorum.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  4. işin kötü tarafı herşey botlar için çöz geç takılma diyonda gardaş bot işi çözüp geçiyor botlar için yapılan herşey normal oyucuya yük oluyor.botlar için bir engel koydun bir süre kalsın çözüm değilse sil o engeli yenisini öyle koy.bilmem anlatabildimmi.botlara engel diye koyulan herşey üzerine bine bine bine oyunu baya sıkıcı hale getiriyor.çöz geç oynamak için çözüp geçiyoruzda uzun süre oynadığımızda tp şp düşüyor uri düşüyor gemi kesme sayısı düşüyor oyunda donmalar oluyor dmg ler bile düşme sebebi olabilir.yaratıklar mayın bırakıyor roket etıp tersine döndüren yaratıklar var .bunların hepsi botlar yapamasın diye zannediyorumda botlar hepsini çözüyor normal oyuncu kıvranıp duruyor.bilmem anlatabildimmi.
    bu tersine döndürme işini ya hileyle yapıyolar yada bazı gemilere öyle özellik gelmiş buda başka bi sorun.adamla savaşırken gemi tersine gitmeye çalışıyor.geminin rotasıylamı uğraş savaşlamı uğraş bilemedim.

-By_CesuR- bunu beğendi.
  5. .Hakan.

.Hakan. Guest

Selam arkadaşlar,

Bot kullanıcıları için alınan bir önlemdir.

İyi forumlar dilerim. :)