süpriz harita değerlendirmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Karanlık_ZORK tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

süpriz haritaya ulaşmak

1. olumlu

oy sayısı 14
    56,0%
  2. olumsuz

oy sayısı 12
    48,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haklısın, komik olduğu için güldüm yoksa başka bir şeyden dolayı değil :D
    500 tane Full Goliath zaten hepsi 1k vursa saniyede 500k eder ki full olduğuna göre 4k diyelim x1 ile x4 ile 16k artı roketatar roket falan 20k 20.000x500= 10.000.000 saniyede 10 milyon damage yiyecek ve kalkanları da 350.000 olsa 350.000x500= 175.000.000 vurman lazım tüm Goliath'ları kesmen için + miss de vuracaksın. Admin gemisi bile bu kapıyı yapamaz :D Yapması için 100-200 tane admin gemisi lazım :D Tek kişinin bu kapıyı yapabilmesi için ise LF-5, BO-3 değil LF-9999 ve BO-8888 falan çıkması lazım heralde :D Hem 500 tane gemi aynı anda kasma olmaz mı :D Önünü göremezsin yahu kasmayı bırak kapıya girdiğin anda donar :D

DarkOrbit'in böyle bir kapıyı yapacaklarını sanmıyorum :D

Jameika-TR bunu beğendi.
  2. saçma 10 yaşındaki çocukların anlattığı hikayelere benzemiş

3. siz hala strauner mi kesiyosunuz çözemedim ben

ayrıca bi deneme sürümü çıkartın kaç günde yapılıyo görün anlamadımki oyuna yeni mi başladık :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Ağustos 2014
  4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Abar
    Adam hesapı bile yaptı 500 fazla gibi :D 1 k bile vursalar goli sonuçta ve normal kapı gibide değilki kaçarak kesesin menzilin aynı :D

5. 1k vursa hepsi saniyede 500k hadi kaçıyorsun diyelim saniyede 50k yersin en azından :D + onları kesmen lazım :D

Jameika-TR bunu beğendi.
  6. 1 Milyon beslemeyle gemi nasıl ölümsüz oluyo yav ben 9 milyon yapmıştım ölümsüz olmamıştı :D

7. 6 senede 1 defa gitmedik iyiki özelliği var süprriz harita ya girenlerde bi iş yapmış sanki
    bırakın bu boş işleri

ayrıca okumanız mı yok kapı bitince ödül gelecek seprom rsb beyaz ardından süpriz haritası kapısı açık kalacak 1 milyon lazeri ben 1 hafta sürmeden bitiriyorum nasıl olcak bu iş :))) hayret bişey

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Ağustos 2014
  8. Kardeş bak sen benim yukardaki hesaplama mı gördün mü ki o hesaplamada bir kerede 10.000.000 damageden fazla atar full gemi 30-40k'dan fazla atar ama ben bir tanesini 20k'dan hesapladım düşün yani şimdi 500 tane gemiyle sence kaç FPS'de oynanır?

9. tamam sizde 500 strauner ekleyin bu kadar problem olduysa :)
    anlamıyorum ki zaten öneri bu düşünülüp en olması gereken hale gelecek can kalkan vuruş gibi sayıları net bu olsun değil hani biraz zorluk olsun ki oynansın demek istedim ben

10. Tamam kardeşim 500 tane full goliath'ı keseceğiz zaten dediğin gibi olsun.

Jameika-TR bunu beğendi.
  11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Baştan sağma hazırlanmış biraz.Ayrıca çocuk hikayesi okuyor zannettim kendimi :) Hikaye gibi değilde kendinizden emin yazınız.

İyi forumlar

-RealMardin- ve Jameika-TR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.