SÜREKLİ AYNI GÜZERGAHTA HAREKET EDEN GEMİLER...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SatugBughraKhan tarafından 27 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. başlıktada belirttiğim gibi bir çok kemi kamufle bir şekilde pvp haritalarında kamufle bir şekilde sürekli aynı yöne hareket edip duruyor. güzergah belli 2, 3 dk aralıklarla aynı güzergahı yineliyor. petleride sürekli kutu toplamakta. bir nevi bot kullanıyorlar anlayacağınız. bir insan ara vermeden 5 6 saat boyunca aynı güzergahta hiç güzergahı bozmadan nasıl hareket edebilir? işin garip tarafıda bonus kutularını sadece petleri topluyor gemiler bir sağa bir sola dönüp duruyor. bu düpedüz hile kullanmakta nedir? yetkililer bunları görmelerine rağmen neden hiç birşey yapılmıyor? ben adaletsizlik var bu oyunda diye oyunu bıraktım. 8 ay ara verdim geri döneyim dedim. oyunu açtığımda herkesin böyle kasıldığını gördüm. acaba bu yapılan serbest mi? bizde kasılalım mı?...

2. Merhaba ,

Böyle bir şey kesinlikle serbest değildir. Üyelerden gelen bildirimler ve ayrıca kendi gözlemlerimiz sonucu elde ettiğimiz bilgileri raporlayıp gerekli yere iletiyoruz. Fakat bu ilettiklerimiz hakkında bize şu kadar süre içinde düzeltiriz gibi bir açıklama gelmiyor.

En kısa zamanda bu tür konuları çözmek için çalışmalar devam ediyor.

İyi forumlar.

3. ****** adlı programı kuruyorlar mapın 4 yanına tıklıyolar ve otomatik saatlerce kendi kendine gemi dönüyor P.E.T de kutuları topluyor.
    Hile Sayılırmı ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Her türlü program kullanmak yasaktır ve kullanırsanız hesabınızın kapanmasından yanlızca siz sorumlu olursunuz ve program adı vermeyiniz bazıları kullanıyor birşey olmuyor bende kullanayım hatasına asla düşmeyiniz bir kez atlattım birşey olmaz bundan sonra dediğinizde yanılıyor olacaksınız Smodumun da dediği gibi bilgileri topluyor gönderiyoruz
    Konuya gerekli cevaplar verilmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.