Sürekli Bağlan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Şekil§iniz_Ya[AAŞ™] tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sürekli bağlan yazısı gelen ve kıvranan bi ben miyim başka konuda göremiyorum ? nedir bunun sebebi utanmasam 4 k video izlicem net o kadar iyi ama darkorbitte bağlantı hatası alıyorum

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz, bende aynı sorunu yaşıyorum. Sorun genel bir sorun. Bu sorunun çözümü için Teknik ekibimiz çalışmalar yapmış ve yarın yapılan iyileştirmeleri oyuna uygulaycaklardır. Bununlada yaşanan sorunların çözüleceği beklenmektedir.

İyi forumlar.

3. BadB4hT

BadB4hT User

Moderatorüm ya çözülmezse :) inşallah düzelir, çok büyük sıkıntılar var inanın bazen kendimizi kaybediyoruz kabalaşabiliyoruz, şahsen ben kendimi tutamıyorum aslında böyle biri değilim, tez zamanda çözülürde hepimiz rahatlarız.

iyi çalışmalar

saygılarımla
    Yavuz ERKUŞ

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İnsanlik hali kimse mükemmel değildir. Hepmizin isteği oyundaki sorunların çözülmesi. Yapılan güncellemelrin etkisini hep birlikte göreceğiz.

Saygılarımla.

5. Sunucular ya patates yada pentium 4 işlemcili. (Türkiye sunucuları için konuşuyorum)

Bigpoint bir baksın artık şu oyuna el atsın düzeltsin valla kaç senedir aynı ya.

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu sorunlar üzün süredir devam ediyor, bunun herkes farkında. Bu sorunların çözümü için adımlar atılmaktadır. Bildiğiniz gibi bir yaızlımı tek seferde tüm sorunlarını ayıklayamaz, "debug" yapamazsınız. Bu süreç boyunda farklı sorunlar ile karşılaşma ihtimaliniz her daim vardır. Teknik ekip tüm sorunları çözmek için çalışmalarıı devam etdirecektir.

İyi forumlar.

7. Bir kere bir ekibin birden fazla oyunla ilgilenmesi bir kere yanlış. Yani siz bir okyanusa takayla açılmışsınız resmen.

Yani bence işe yeni kişiler alıp oyunlar için ayrı ayrı takımlar oluşturulmalı. Yani Seafight olsun Darkorbit olsun developer takımları oluşturulup her oyuna bir ekibin bakması daha mantıklı.

Şimdi şunu belirteyim bigpoint youzuya satıldı oyun başına 100 milyon dolara satıldı. Maliyeti çok fazla olmasına rağmen departmanlarını büyütüp işe yeni elemanlar alınsa bu sorun çözülecektir.

Debug yapma işi kolay değildir evet ancak tasarımcı ve geliştirici ekibin çok yoğun olarak çalıştırmakta mantıklı değildir yani adamlar 6-7 oyunla birden ilgileniyor.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Teknik ekibin nasıl bir yapıya sahip olduğun, nasıl bir şekilde departmanlara bölündeğün sizin gibi bende bilmiyorum.

Peki ya bu yazılım ekibinin bir parçası siz neden olmayasınız? Sorunları ilk elden yaşamış bir kişi olarak çözümü için canı gönülden çalışacağınıza eminim. Buradan Bigpoint şirketindeki iş ilanlarına ulaşabilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz.

İyi forumlar.