Sürekli bağlantı kesiliyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SORRYAGA tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SORRYAGA

SORRYAGA User

Hiçbir sorun yokken yaklaşık 20 dk önce bağlantı kopma sorunu başladı.Oyuna giriyorum 2-3 kutu topluyorum sonra herşey donuyor ve bağlantı kesildi ekranı çıkıyor.İnternette diğer herşeyi yapabiliyorum ama oyuna bağlanmada sıkıntı oluyor.Hatta tam konu oluştur butonuna tıkladım yine dondu.Bu sorunu yaşayan başkaları var mı yoksa bir tek ben mi böyleyim...

2. TlgKn

TlgKn User

bendede aynı sorun var.
    oyunda bir sorun var internette yada başka bişeyde yok oyunla bağlantı kopuyor..

*ŞÎR_P€NÇ€* bunu beğendi.
  3. tr5 de oyun oynuyamıyoruz ya 3 dkda 1 atıyor bu nasıl bişey

4. Tr2 de hiç girmiyor oyuna girdiğin gibi atıyor

5. en çok ta zoruma giden oyun bende koptu derken haritada düşman klan gelip kesmiyormu deli ediyor savaşarak kesse gıkım çıkmaz adam belki x1 ile zevk yaparak kesmiştir.

6. TlgKn

TlgKn User

eminim telafi ederler kesilmelerimizi vs vs :))

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

En sn yaşanan yeniden bağlanma konusu teknik ekibe iletilmiştir.En kısa zamanda sorununun çözüleceğini umuyorum.Az sabırlı olalım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.