Sürekli Dükkandan Bakmaktan Sıkıldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 19 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Saat Göstergesi Olsun Mu?

1. Olsun

oy sayısı 13
    92,9%
  2. Olmasın

oy sayısı 1
    7,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10 saatlik destek alıyoruz örn:%10 luk --> Tecrübe Desteği,
    görevlerde ekstra tp almak için alıyorum ama görevin bitiş süresini ve desteğin bitiş süresini sürekli göz önünde bulunduruyorum,
    böylelikle çokta sık olmasada arada bir dükkana git > desteklere tıkla > tp modülüne bak > aşağıda kaç saat kaldı onu gör kısaca,
    ''Oyun içerisinde'' > desteklere tıkladığımızda hani bizde hangi destekten ne oranda olduğunu gösteriyorya he işte hemen o nun yanına (destekler slotunu açtığımızda simgelerin sağında boşluk var ) ne kadar saat kaldığı yazsın böyle bir şey olabilir mi kolaylık açısından?

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet buyuk sorun bu +1

3. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Desteklerin kalan sürelerinin oyun içinde gözükür olması ile ilgili bir çok konu var. Bölümde arama yaparsanız bulabilirsiniz. :)

4. Bu konu gerçekleşti :D

5. Duck▲

Duck▲ User

Hortlatmışsın :D

6. Evet öyle oldu :D

7. Tebrikler konunuz gerçekleştirilmiştir dilerseniz konun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

8. .BALKAN.

.BALKAN. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

9. GREED

GREED User

Kilit değil henüz :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.