Sürekli Gama Yapmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ancasin tarafından 4 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence benim gibi kanser olmak yerine geminin durumuna göre (havoc sayısı lf4 hercules) zeta yada kappaya yönelebilirsin boşver gammayı :) Ama ben kanser olmak pc yi kırmak istiyorum dersen orasını bilemem :D

2. Ancasin

Ancasin User

Herkül hedefim yok, kappayı kronos için yapacam sadece. Havoç da 5 tane, ama elbet fullenecek birgün. Ondan sonra şeref ve rütbe kapısı olarak lambdayı veya gamayı düşünüyorum da gamada da bu dert var işte :)

3. Kappa vazgeçilmezdir havoclar fullenince kappa yap lf4 ve hercules kasarsın elbet bigün başlıcan kappaya herculleri fullemek isticen :) ha illa yapmam diyosan zetaya devam et gelen kutularla zeus gününde kutu açarsın gelen urilerle de geliştirme falan takılırısn

4. Ancasin

Ancasin User

Kararlı bir insanım, herkül fulleme hedefim yok :) Dediğim gibi şeref/rütbe kapısı belirlemek istiyorum sadece o belirlediğim kapıyı yapacam havoç tamamlanınca veya zetadan sıkılınca. Onda da favorim lambda ile gama. Gama daha kârlı tabii. :)

5. Bence yanlış yapıyorsun ama sen bilirsin :) Alfa beta gamma üçlüsüne ver ozaman full gg leri sadece gamma ile bişey yapamazsın açtıgın gibi yerleştir

6. Ancasin

Ancasin User

Niye ki sadece gama ile birşey yapamıyım ki? 82 parça 300.000 şeref benim için güzel bir oran :)

7. güzel de gelen uriyle çok bişey yapamazsın demek istedim zeta daha karlı

8. Ancasin

Ancasin User

Seninle niye anlaşamıyoz biliyon mu? Ben rütbe/şeref diyom, sen uri diyon :D Ben kapıları pala+uri karışık basıp açıyom zaten derdim uri değil. :)

9. rütbe şeref ise kappa yap açması daha kolay diğer getirileride cabası :)

10. Ancasin

Ancasin User

120 parça ya :)

11. tek kapı ama alfa beta gamma açması toplam 3000 gg+ ama kappa en fazla 1800 falan emin ol daha iyi

12. Ancasin

Ancasin User

İşte onun için bir tek gama yapmanın yolunu arıyom ya zaten :)

13. yok maalesef 2 kapıyıda yerleştirmezsen gammayı açana kadar 2 alpha ve 1 betayı açamak yerine sadece uğraşırsın. gammanın son parçalarına adamlar 1000 gg falan basıyor bence kappa ;)

14. Dün gece bu işe çok kafa patlattım :D sonuç olarak yinede yerleştirmemek bir adım daha avantajlı gibi geldi. Çünkü mesela alfa bittiği için çarpan geldi. Bu çarpandan tekrar alfa parçası tutarsa size mermi vb. verir ancak gama parçası tutarsa size kapı parçası verir ve alfa çarpanıyla açmış olursunuz.

15. Ancasin

Ancasin User

Oyunda yıllarını geçirmiş yöneticilerden de fikir gelsin son kararımı verecem o zaman :D Sağol kardeşim :)

___________CAN bunu beğendi.
  16. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence mantıklı ama gama kapısı sizi belli bir yerden sonra sıkacaktır çünki zor kapı ama yapabilirsiniz sorun değil deneyin bakalım eğer alpha ve beta kuruluyken çok parça çıkıyorsa devamlı aynı kapıyı yapabilirsiniz bizde sizin taktiğiniz işe yararsa sizden örnek alarak bizde yapabiliriz.

Son düzenlenen: 5 Eylül 2014
  17. Ancasin

Ancasin User

O zaman deneme-yanılma yapacam ilk fırsatta :) Sağolun modum :)

18. -onur5000-

-onur5000- User

Düşüncen güzel ama gamma kapısı öyle şak diye bitmiyo ben full halimle bile 2 saatte yaptım kapıyı x2 x1 kullanarak seni bilemem gemi özelliklerini çok bilmiyorum ancak daha gelişme aşamasındaysan kappa ve zetayı tavsiye ederim genelde x4 için alpha beta gammayı hepsini birden yapıyorum ben seni bilemem ancak ben zeta ve kappa yapmanı öneririm ha bu arada ben gammayı 3000gg ila 4000gg arası açıyorum bütün kapılar sıfırdayken onuda düşünmek lazım

19. Ancasin

Ancasin User

9 lf4 10 diroit 5 havoç aegis-sentinel-venom-kamikaze3 var özetleyecek olursak. Zetayı zaten yapıyorum ama ard arda yapınca sıkılıyorum, onun için yavaş yavaş yapıyorum. Kappayı ise kronos için yapacam zaten herkül hedefim yok. Zetanın yanına bir tane şeref/rütbe kapısı eklemek istiyorum kendime. Şu anda lambdayı kullanıyorum; 100.000 şeref ama açılması çok kolay.

20. -onur5000-

-onur5000- User

Benim sana tavsiyem havoclarını fullemen ayrıca kappa sadece herkül için değil lf4 çıkma şansıda var belki herkülde çıkarırsın :D herkül şekil duruyo :D rütbe istiyorsanda en iyisi kappa 350k şeref ben son aşamada exalted şeref desteği alıyorum birde kıskaçla miss gibi şeref geliyor tabi sen şu an gammayı çok rahat yaparsın ama benim tercihim zeta genede sen bilirsin tabi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.