Sürekli güçlendirici ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***Ç.İ.Ł.Σ.K.Σ.Ş*** tarafından 15 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Benim uridyum çektikten sonra çarda sürekli tp şeref vesaire gibi güçlendiriciler tekrar%10 %20 %8 gibi ortalamada bitmeden duruyor acabaa neden

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merabalar,

Uridum da azalma oluyor mu peki güçlendiriciler geldiğinde?

Keyifli Forumlar

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Eğer uridiumda azalma oluyorsa abone olmuş olabilirsin.Abone olunca güçlendirici bitnce otomatik olarak yenisi satın alınıyor...

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Tekrarı böyle bir durumda balansa bakınız.Eğer abone olmuş iseniz orada uridiumun güçlendiricilere kesiliyor olduğunu görebilirsiniz.

İyi forumlar

5. Oysa ki seçilmiş kişi olduğuna inanmıştın ve ödüllendiriliğini düşünüyordun...Olsun bunuda atlatırsın ama öncelikle Uridium ==> Balans bölümünden doğruluğunu teyit et -ki muhtemelen de öyle oluyor,hemen sonra Dükkan==>Destekler bölümünden tek tek desteklerin üstüne tıklayarak sağ tarafta 'aboneliği bitir' yazısını gördüğün desteklerin aboneliğini sonlandır.(Tabi destekleri istemiyorsan).Ama yok böyle iyi ben uridiumumu verir açıkartırmayla hiç uğraşamam diyorsan aboneliklere dokunmayarak devam da edebilirsin.İyi oyunlar kardeşim

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.