Öneri Sürekli Kuiper

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 23 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yapan illaki vardır diye soruyorum sürekli kuiper dönmek Uridyum kaybettirmeden bölünme kristali kasmak açısından mantıklı bir risk midir ? Ortalama kaç kapıda 200.000 Uridyum alırım sizce önerilerinizi bekliyorum

2. Sağlam grubunuz varsa Hades kapısını 10-15 dakikada dönebilirsiniz. Kuiper kapısına nazaran daha hızlı şekilde Spartanları fullersiniz. 200.000 uridium olayını da şöyle açıklayayım: Kuiper kapısını tamamladığınızda %25 ihtimalle Aegis/ Citadel/ Sperhead Elite tasarımı ve Vengeance-Pusat tasarımı kazanırsınız. Tasarım çıkma ihtimali %25'tir. Eğer kazanırsanız bu dördünden birini verecektir. Hesabınızda bu tasarımlardan yoksa önce tasarımları fulleyip sonra girmeniz daha sağlıklı olur. 9 kapıdan 1 kere 215.000 alan da var 2 kapıdan üst üste alan da. Şans işi:)

3. 3 Tane arka arkya kuiper yaptım 3tane boş ümidi kestim zararıma yanıyorum :D

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bunu ben bölünme kristali için değilde uridium için bir kaç sefer seri şekilde denemiştim uridium konusunda zarar etmedim ama şansa bağlı değişebilir.

Bölünme kristali için eğer hades dönecek grupunuz varsa hades dönmenizi tavsiye ederim bölünme kristalini daha hızlı kasarsınız.

İyi forumlar.

5. bölünme kristali için devamlı kuiper kapısı yapan biri olarak ortalama 3 yada dört kerde bir 215 bin uridyum alıyorum.şu ana kadar beş spartan yaptım.daha çok işim var..sağlam grubum olsa hadesi düşünüyorum..ama oyuncu yokk.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.