Destek Sürekli oyundan soğuyorum?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Soyuz* tarafından 9 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Soyuz*

Soyuz* User

Arkadaşlar merhaba,
    Soruma gelirsek oyundan sürekli soğuyorum ve devam etmek istemiyorum, pes ediyorum.
    Sebebine gelirsek TR3-TR2 de oynuyorum nerdeyse tüm oyuncular cyborg veya full elit, mesela bugün spaceball da katlayıcı olmasına rağmen oto tıklamalı botlardan ve oraya gelen x klanının himayesinden dolayı çöp bile toplayamadım.

Ya da kappa yaptım boş çıktı yeniden kappa açmak çok zoruma gidiyor ve hiç bir hile kullanmadığım için gerçekten o kapıyı açmak gözümde inanılmaz derecede büyüyor.Motivasyonumu kaybediyorum, her şeyden önce oyundaki biraz kalburüstü oyuncular diğer oyunculara hiç fırsat vermemeye yeminli.
    Yani gelişmeye çalışan arkadaşlar nasıl dayanıyorsunuz, palaya gitsen pala toplatmıyorlar, kutuya gitsen aşırı sıkıcı ve yine toplatmazlar, cubi kesmeye gidiyorum kamufle olan baskındaki oyuncu zebellah gibi rsb+x4 ile tepemize çöküyor.

Ben parçaları tamamladım ancak oil kasamıyorum karantina 1 oil veriyor ve yapması çok zor, herkes gemileri tamamladığından adam bile bulunamıyor x7 için.

Darkorbiti severim ancak hiçbir şekilde pozitif bir ortam yok oynamak için.
    Siz gelişmeye çalışan arkadaşlar nasıl oynuyorsunuz merak ettim?

2. evet gelişmekte olan oyuncular için oyun çok zor paladium olsun etkinlikler olsun x-3 x-4 gibi haritalar olsun sürekli olarak patlıyorlar , zaten bir süre sonra bırakıyorlardır oyunu . bende full elit değilim ama benden de güçsüzler var paladium ve 4-5 gibi haritalarda rastlıyorum , sıkmıyorum ve npc kesiyorlarsa yardımcı oluyorum . maksat adamlar oyundan soğumasın .

Soyuz* bunu beğendi.
  3. FastPick

FastPick User

Ben low(grup kapısı) içinde uridium topluyorum oyüzden hiç düşman gelemiyor
    Sondaki bosu kesemesemde ondan önceki yaratıklar 20 bin uri veriyor 2-2,5 saatte 20 bin uriye takılıyorum
    Gemi özelliklerini yaz sana taktik verelim

Soyuz* bunu beğendi.
  4. Eğer oyundan sıkılıyorsan gemi değiştir ben böyle yapıyorum ben kendimi aegis yapıyorum ddd

5. Soyuz*

Soyuz* User

37 LF4 + 1 Hiper LF4+1 magma
    8 iris + 1 Apis+ Full havoç+ 8 Herkül(1 tane eksik maalesef)
    Arge 33 olması lazım.
    Irisler de çok az geliştirme var.
    Cerrah hariç tüm Goliath tasarımları var.
    Aegis elite mevcut
    Tüm montaj parçaları tamam ancak oil eksik 250 civarı eksik var.
    Low tek giriliyor mu yapmam ne kadar sürer?

FastPick bunu beğendi.
  6. Oyun sistemi yeni oyuncu kazanmak için değil elindeki full oyunculardan olabildiğince maddi olarak faydalanmak üzerine kurulu. Dediğiniz gibi gelişmekte olan oyuncunun bu oyunda hiçbir şansı yok. İnsanları zorla hile kullanmaya itiyorlar. Diyorlar ki oyunda yeni misin? Git bir bot bul ve pvp haritasından çıkma hem kazan hem de elit oyunculara gemi kesme görevinde yardım etmiş ol.

Bu tür saçmalıklar bitip yeni oyuncu toplama ve elinde tutma işine önem verilmeli. Gerçi bu kez de serverler oyuncu sayısını kaldırmıyor.

ELYSIUM ve ZONGULDAKLIM bunu beğendi.
  7. FastPick

FastPick User

Low tek girilmez arkadaş ya da yan çar falan olacak 3 kişi girilir
    Kardeş ben senden daha eziğim
    Full havoc 20 lf4 22 arge falanım ben
    Falcona kadar tüm yaratıkları kesiyorum falcona gelince ölüyorum
    2 saatten biraz fazla sürüyor.20 bin uri ve biraz credi geliyor
    Hem de lcb lazeriyle elit lazerle degil
    Sen falconu da kesersin bence
    Falcon 15 k uri falan veriyor
    Benden hızlı kesersin
    1,5-2 saatte 30 bin uri alıp çıkarsın.
    Muhakkak dene

8. Soyuz*

Soyuz* User

Yukarıda donanımım var ne yapmalıyım?

3 kişi lowa sokacağım onlar sonradan çıkacak mı?

Hangi gemiyle yapıyorsun? Low deneyeyim belki biraz faydası olur.

Bu arada kağıt üzerinde daha iyiyim sadece oyun içinde pek farketmez sen 5600 vurursun ben 6000 x1 beslemesiz konuşuyorum.

9. FastPick

FastPick User

Onlar köşede bekleyebilir ya da çıkabilir
    Venom gemisiyle burgu uçuş düzeniyle yapıyorum
    Diroitlere full lazer koyuyorum beslemesiz 8 bin vuruyorum ben lcb ile senin hasarın niye bu kadar az ki?
    Bir kaç video izle low yapma videoları fikir versin sana
    Denedikten sonra yaz buraya merak ettim :)

10. soğumanız normaldir.bunda anormallik aramayın

11. FastPick

FastPick User

Böyle bir gemiyle nasıl eziliyorsun o da enteresan
    6000 hasarım var diyorsun
    Sen konfigurasyonu mu yanlış ayarlıyorsun anlamadım

12. Yeni başlayanlar için oyun cidden berbat özellikle birleşen server larda daha çok sorun var. Benim oynadığım server birleşmeden zor birleşince dahda beter olucak. Ben rütbeli full gelişmiş birisiyim. Klansızım giden vuruyor gelen vuruyor günde rahat rahat 1-2 saat max kasılıyorum 1-6 1-7 2-5 haritalarında soğuyup bende çıkıyorum 2 gündür görev yapıcam x7 kapı görevim var doğru düzgün adam bulamıyorum Kapı okadar zorki yeni başlayan arkadaşlar kasılamaz birşey yapamaz.

Soyuz* bunu beğendi.
  13. Bende geçen hafta çifte ödül gününde 2 kappa 1 zeta yaptım o kadar uğraştıktan sonra ne bir herkül ne bir havoc geldi. Motivasyon sıfırlandı 1 haftadır adam gibi oynamıyorum yine uzun süreli aralarımdan birini vermem yakındır...

Soyuz* bunu beğendi.
  14. Soyuz*

Soyuz* User

Hocam o sayıları misal olarak verdim :)
    Ben şuan goliath kullanmıyorum, vuruşumda sorun yok.

Aynısı bana oluyor hele o kapılar emekle açılmışsa insanın hiç oynayası kalmıyor.

Evet x7 kapısı gerçekten çok zor onun dışında oiller çoktan fullendi kimse girmiyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Eylül 2018
  15. FastPick

FastPick User

Anlaşıldı siz yalnız takıldığınız için sorun yaşıyorsunuz bir klan bulun beraber hades yaparsınız low dönersiniz oil kasarsınız
    Tek başına bi yere kadar

16. Soyuz*

Soyuz* User

TR3-TR2'deyseniz oynarız :)

17. FastPick

FastPick User

Malesef Global Avr 1 deyim
    Ve ben de tek tabancayım :)
    Teklifin için teşekkür ederim

Soyuz* bunu beğendi.
  18. neor

neor User

aynen kasilmiyor, tr2-3 cok kotu, her haritada 4-5 tane kamuyla gezen dusman var
    cubi zaten fullerin kasmalik slotu oldu
    eski haritalarda o sekilde, beyazla saimon mordon kesiyolar
    sana tavsiyem patlamamak icin spectrum

19. Soyuz*

Soyuz* User

Şirketin ne LoW dönelim senle :D

20. neor

neor User

mmo ama lowu sevmiyorum, kami calismiyor
    x1 ile 5.5-6.5k vuruyorum cok uzun suruyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.