Sürekli Palladium Toplayanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Thê`Blàĉk tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam dostlar,

Sürekli petiyle birlikte palladium toplayanlar kaç günde bir zeta açıyor öğrenmek istiyorum.

Söylerseniz sevinirim.

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sürekli toplayanlar ortalama 3-4 güne 1 zeta açar tabii sıkılmadan günde 10+ saat toplarsa 2 günde 1 de açan olur ama çok sıkıcı bir iş.

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlayanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

4. تأثير

تأثير User

Bu arkadaslar acaba nede kutu toplamiyor da palla topluyor anlamiyorum.. daha hizli oluyor halbuki.

5. paladiumla enerji daha çabuk oluyor tabi kutuylada güzel kasılıyor ama kutuda gezinmek şart adam şimdi gidip a-f-k kalıp pet ile seri sekilde palla kasarken kutu nie toplasınki kutu toplamak için gezinmek şart ve yorucu olduğundan palla daha mantıklı

6. تأثير

تأثير User

Mesela benim şuanda iki kat kutu içeriği arttırıcım var ve 1 kapı açmam 2 günden fazla almıyor. Bir kutudan üç enerji çıkıyor pvp haritalarında. Bana palladium toplamak aşırı derecede saçma geliyor. Aynı enerjiyi kutu toplamaya harcadığın zaman topladığın uri ve mermide cabası.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.