Sürekli Uri Çekiyorum Ne Yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UzayYolcusuTR tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şimdi değerli kullanıcılar veya üyeler şimdi bişey sorucam 330k uri kampanyaıs var 3x de aşşağı yukarı 1 m uri oluyor
    Gemim:Goliath ve Normal Tasarımlar
    28lf3
    15bo2
    10 7900 motor
    pet 7 lvl 8 lvl yapmaya çalışıyorum
    12 argeyim 5iris 3 flax şimdi bişey sorucam ben bu çektiğim uriyle hangar,aegis ve aegis elite tasarımını alıcam geri aşşağı yukarı 560 k uri felan kalıyor onunla full argeye yatırmaya düşünuyorum şimdi bu doğrumu nası olsa sürekli her 3x uride 1-2-3 tane 30k uri çekyiorum klanım sağlam sürekli para yardımı ediyor o yüzden irisleri ticaretten 50m ye alabiliyorum altı üstü şimdi ben nabayım 560k uri ile argemi anahtarmı kapımı basayım ? nası olsa sürekli uıri cekiyorum acaba droit düzenimi alsam yoksa apise mi uri biriktirsem ?

2. Merhaba ,

Konu açarken uygun ve doğru bölüme konu açmaya dikkat ediniz.

Açık arttırmadan kredi ile alınabilecekleri kredi ile almaya çalışın. Uridium ile arge , droit düzeni v.b. yani çok daha önemli yerlere harcayabilirsiniz.

Uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

• Kapıya basma kesinlikle 8 lvl olunca al toplayıcı 3 , vipide cek kapı ihtiyacını karşılarsın.
    • Bencede eksiğin arge olur argeni yaparsın 24 bence yeterli bir arge onla uraşırsın.
    • Tabi irsleri fulledikten sonra geliştirmeyide tercih edebilrsin argeden sonra.
    • Droid düzenide alabilrsin aegsis alıcaksan kesinlikle elmas öneririm kullanıyorum kasılırken çok ama çok rahatlık sağlıyor.
    • Apisi bence arge ve irisleri fulledikten sonra düşünmelisin ve bence apisi 200 300 k uriye indirene kadar kuru tafsiye ederim.

4. hmm tmm anladım saol jameika teşekkürler

cm özür dilerim forumda yeniyim ney nereye açılır hiç bilmiyorum k.b mayın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Eylül 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  5. sadece aegis al tasarımına gerek yok,
    fullemek ıstıyosan kendine sıralama yap karışık gıtme,irisleri ticaretten tamamlıyon zaten,
    argeni en az 21 yap
    sonra apis ve zeusa başla ,kutuları zeus gununde aç ikisini birden yürütürsün
    tabi oyun oynarkende palada takılıp zeta yapıyosun...
    tasarım ve diroit tasarımlarına şimdilik heves etme...

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  6. aegis credi ile alabiliyosan al. almam diyorsan 1t den falan gidiyorsa. çek uriyi aegisi al. tasarıma hiç gerek yok. aegis alırsan yanına kesinlikle elması var. faydasını görürsün. aegis ve elmas aldın kaldı 640.000 uri bunun 250k urisine anahtar al. kalanını argeye yatır. uri ile kapı açma daha eksigin çok. arkadaşıma katılıyorum apisi 200-300k uri olunca al.

7. PET i 8 lvl yapıp kamikaze 3 alırsın Hangar alıp aegis yerleştir İnidirim paketi ve vip al %30 uridium dan tasarruf et Full zeta yap

Ben böle fulledim Şimdi 10 iris 10 havoc 10 hercules 24 lf-4 33 arge gemim var

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Çektiğiniz uridium ile kamikaze 3 aegis ve argenizi 24 yapmanızı tavsiye ederim irislerinizi alışverişten fullemeye çalışmalısınız.

Keyifli Forumlar.

Jameika-TR bunu beğendi.
  9. dostum zaten sürekli uri çekebiliyorum tasarımı almak istiyorum çünki %5 hasar ve yeteneklerde bekleme süresini azaltıyor şimdi ben şöyle bir karar verdim hangar alıcam aldıgım hangara aegis ve aegis elite alıcam gerisine arge yapıcam bida çektiğimde ise güve elmas ve kıskaç düzenlerini almayı düşünüyorum sonra 24 arge yapıcam büyük bi ihtimal bu 1m uri ile 21 - 22 en olmadı 20 felan olur diye tahmin ediyorum 12 argeyimz aten 24 olursa daha da argeye bişe yatırmam ilerde 35 yapmayı düşünüyorum neyse 35 yapmadan önce ben en iyisi apis fiyatını düşüreyim en iyi ve karlısı böyle olacak sanırsam

10. apis zeus gununde cok cıkıyo ben zeusu yaparken 2.apisim tamamlandı :)

11. aegis elite çok gereksiz açık artırmadan al 250 k uriyi aegis elite vereceğine yetenek tasarımı alırsın yada argee yaparsın yada kutu açıp apis alırsın naparsan yap aegis elite almak en mantıksızı

12. Peki Şimdi son bir sorum daha olacak şimdi ben sürekli uri çekebiliyorum credi ilede irislerimi fulleyebiliyorum petide yavaş yavaş kasıyorum merak ettiğim şu çektiğim uriler ile nası bir sıra izlemeliyim mesela aegis al - hangar al - arge 24 - 30 arası yap - zeta - lf4 böyle bir sıralamamı izliyom bi fikriniz varsa siz söylerseniz sevinirim

13. sürekli uri çekıyosan sıralama yapmana gerek yok hepsini al kurtul...

14. Yaw arkadaş 1 gündür bu forumdayım böyle cevap görmedim güldürdün be mübarek :):):):):)

15. önce arge yap 24 e kadar sonra 2. hangarı alıp ona aegisi koy aegis elite almak yapcağın son şey olsun korsan kutusu topla lf4 gününde lf4 çıkar kesin 100 tane fln toplarsan apis parçası çıkar 15 -20 tane sonralarda yine toplarsın zaten apis alırsın sonra oyun oynarken pala topla sürekli sonra yetenek tasarımı al 3-4 tane havoc veya hercules hangisini istiyosan yap sonra devam edersin zaten çok fazla uri çektiğine göre 15 tane lf4 çıkar ktuyla ama oyuna çok da para yatırma gereksiz

16. doğru diyorsunda arkadaşım bi oyun durdugu yerde gitmez önceden yapıyordun argeni lf3ünü bo2ni irisini şimdi bunun lf4ü var lf4ü yaptın gemindeki herşeyi 16 lvl yapmak var irisi var apisi var peti var zartı var zurtu var illaki bir yerde para yatırmak zorunda kalıyorsun

17. dostum hangi gemiyi alıcan veya tasarım alıcan önemli ama daha önemlisi sürekli uri çekiyorum diyorsun.. sana tavsiyem viplik vede %25 indirim paketini alman.. bu sayede 1000000 luk uri le 125000 luk uri lik alışveriş yapabilirsin.. bide indirim paketini urininin fazla olduğu zaman almaya bak. süresi 4 hafta ile sınırlı.. ne yapacaksan bu zamanda yapmaya bak...

18. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Aegisi uridium ile alabilirsiniz ancak tasarımına uridium vermek yanlış olur.Onuda argeye yatırıp arge yönünde sağlamlaşmalısınız.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.