Sürekli x 6 haritamda düşman görmekten sıkıldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve longview10 tarafından 21 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. longview10

longview10 User

Bigpoint sizi soruyorum bu oyuncular nasıl kasılacak???Bir önlem alın artık ya atık korkar olduk bu x 6 haritasını gitmekten, birde arsız gibi cubikonlarıda kesiyorlar.Oyuncu kaybetmeniz MÜBAH.

2. Bende anlamıyorum kardeşim yeni başlayanlar icin çözüm bulmaları gerekecek yoksa yeni başlayan birisi oyunu hemen bırakır. Merkezin önce buna bir çözüm bulması lazım yoksa oyuncu kazanması zor. Bigpoint kaybetmeye mahkum.

3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Bildiğiniz üzere Darkorbit bir aksiyon savaş oyunudur. Cubikon oyundaki verimli kazanç sağlayan yaratıklardan biri olduğu için x-6 haritaları farklı şirket üyeleri tarafından da bolca tercih edilmektedir. Göreviniz yoksa x-7, x-5 ve ya 5-x haritalarında kasılmayı düşünebilirsiniz. Ayrıca bu konuda Güncelleme ve fikir havuzu köşemize düşüncelerinizi belirtecek bir öneride bulunabilirsiniz.

Konu açarken forum kurallarına uygun şekilde olmasına özen gösteriniz. Başlığınız düzenlenmiştir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.