Sürekli Yalan Söyleyip Sonra Kaçmaya Çalışan Tipler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 12 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam millet nasılsınız ? Beni soracak olursanız 1 haftadır yataktan kalkamadım hastalık beni yatağa yapıştırdı oda yetmezmiş gibi belediye ve sağlık ekipleri beni yatakla beraber çıkarmak zorunda kaldılar 5. kattan ambulansa camdan dışarısı -10 derece soğukta ve şiddetli kar yağışında iple aşağı indirdiler neyse ki hastaneye bir şeyim olmadan gidebildim :D :D
    (Şaka bir yana gerçekten hastayım :()

Arkadaşlar insan doğası mıdır bilmem ama insanlar neden yalan söyleyip sonrada kaçmaya çalışır ?

Yani kaçma teşebüssünü genelde yalanı fos çıkınca yaparlar neden itiraf edemezler ki ? ;)

Düşünüyorumda bazı insanlar yalanlarıyla yaşamaya çok alışmış yani öyle böyle değil.

Adamı öldürür dolandırır sonra:

H: Abi ben ona yardım ediyordum sonra kalp krizi geçirdi sonrada çektiğim vicdan acısından bu pompalı tüfeğide ağazıma soktum intihar edecektim siz geldiniz.

P: Beyfendi adamın bedeninde kafam kadar delikler var ve buna kalp krizi diyorsunuz ?

H: (*** yemediler kaç ***)

Gibi diyaloglar bir çok haber bülteninde vardır. Neden kaçarsınız ki hiç anlamam alt tarafı adalet baba sadece biraz sizi okşayacak yani hepsi bu ;)

Bu insanların bence şizofrenik ve bir çok klinik piskyatri ve piskoloğa görünmesi gerekli bence insanları kandırmak pek doğru bir şey değildir sonuçta insanların hayatına sebep olabilirsiniz...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ocak 2017
    GREED bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.