Süreli Şeref Görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BOSBOZ tarafından 10 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BOSBOZ

BOSBOZ User

süreli görevlerde 2 dakkada 20 ımpulus 7 dakkada 10 attent tmm eyvallah 20 kişi zar zor yaptık iyi güzelde 3 dakkada 3 tane invoke 5 dakkada 1 tane en büyük 136 milyon canı olan yaratık kesılcek bu görevler nasıl yapılcak akıl mantık işimi

ekstradan bide şey var 30 dakka içinde 100 ımpluse 50 tane attend bu nasıl yapılcak :)

2. nonono20

nonono20 User

Okuyunca baya şaşırdım da olabildiğine zor duruyor açıkcası.

3. DUMAN.

DUMAN. User

100 impulse 50 attend 30 dakkada denedim bitiremedim valla

4. 136 mlik görevi arkadaşların vurcak sen görevi alcaksın ya bitmeye yakın uçucan yada oesnada görevi almışken başka sisteme sıkcan arkadaşların patlatacak sana yazacak :)

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Başlığınızı düzenledim.Lütfen tamamen büyük harf kullanmayınız.Sağlam bir grup kurarak kesmeniz gereken yaratıkların canını belirli miktara kadar indirdikten sonra görevi alıp onları hızlı bir şekilde imha ederek görevi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Sağlam bir grup ile kolay yapılacak şeyler ama ne kadar gerekli tartışılır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.