Süresiz Banlamalara Af

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve wiseozi tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Süresiz Banlar Kaldırılsın mı ?

1. Kaldırılsın çünkü gzüel hesaplarım vardı ve kuralları çüğnediğim için pişmanım

38,5%
  2. Kaldırılmasın çünkü ben bu oyunu az kullanıcıyla ve ban yemiş arkadaşlarımın emeklerinin yok olmasın

61,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wiseozi

wiseozi User

Süresiz ban çok acımasız ne olursa olsun insanların emekleri var Cinayet işleyen adama bile af çıkıyor bence süresiz banlamaların kaldırılması hem kullanıcı sayısında artmaya hemde daha fazlla zevk almamızı sağlar sonuçta bigpoint bizim sayemizde var biz olmasak onların oyunları oynanmaz bu üzden isteklerimizi yerine getirmek zorundalar. Lütfen çu konuya bir bakın orum yazın. Adminler, modlar ve kullanıcılara kolay gelsin, iyi günler. Ankete Saçma bir oylama yapkayın ki isteğiniz olsun.

2. Açılmasın kardeşim açılmasın. Oyuna kaydolurken kurallarında yazıyor değil mi illegal prog ram kullanmanın yasak olduğu ? O zaman katlanacaklar cezalarına bu kadar basit. Biz 3-4 saat kris peşinde dönelim gözümüz ağrısın belimiz ağrısın adam gece yatarken koysun programa sabaha oh 50 60 bin urisi cepte. Bu mu adaletten anlayışınız ? Biz emektar olanlarında pc başında sabahlamasını mı bekliyorsunuz ? Herkes emeğinin hakkı neyse onu almalı, ha paran varsa zaten gidersin çekersin urini sıkıntı yok, inşallah açılmaz banlanan gemiler.

3. 2010 da bannlanan gemiler açılmıştı zaten , ama içleri boş bi şekilde sadece tp si irisleri ve gemisi vardı donanımları silinmişti

4. şimdi sen yardımcı program kullanıp beni kamufle iken keserken, bana YAZIK DEĞİLDİ!
    Sen sadece bilgisayarını açık bırakıp, ben, gözlerim kanlanıncaya kadar uri - tp yada kredi kasarken bana YAZIK DEĞİLDİ!
    Sen kullanıp, ben kullanmazken, benlen alay ederken bana YAZIK DEĞİLDİ!
    Sen kapıları görmezken, ben ise aman dikkatli olayım da patlamayım derken bana YAZIK DEĞİLDİ!
    Sen malum programı kullanıp, rütbeleri fırlatırken, bana YAZIK DEĞİLDİ!

Şimdi dönüpte, ilkokul 3 çocuğu mantığıyla " ama herkeş kullanıyordu, ben de o yüzden kullandım" diye savunma yapma. Sonuçta ( yakalanan ) herkes ban yiyorsa -senin mantığınla gidelim- sen de ban yemişsin.

Şimdi itiraf et, ilk kullandığının sabahında uri miktarını gördüğünde zevkten gözlerin kamaşıp, ağzın sulanmıştı değil mi? Hah, işte, her zevkin bir bedeli vardır, bunu da böyle tecrübe etmişsin.

OsmanlıyızPekŞanlıyz bunu beğendi.
  5. __VERYON

__VERYON User

zaten oyuna aravermemın nedenı zamanında potla yapılmıs gemıler le dolu ortalık onlar yetmez mıs gibi bide ban mı accaksınız once hıleyı kapatın da yenı baslayan bızım gibiler oyundan sogumasın admınler oyunla ılgılenın az

6. Bence herkesin bir şansa ihtiyacı var... Zaten artık herşey yasaklandı bırakın yeniden başlayalım serverler kalabalıklaşsın...!

7. Merhaba ;

Adminlerimiz süresiz ban vermişse elbet bir bildikleri vardır. Lütfen bu tarz konu açmayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.