Süresiz hammadde satma özelliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (___OSMANBABA___) tarafından 5 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamun aleyküm eskiden heryerde çöp satma özelligi olan tasarım vardı ve çok güzeldi ne yazıkkı şimdi yok bu tasarımın tekrar gelmesini talep edıyorum normalde 100 kullanımlık var ama onu alan olacagını sanmıyorum o tasarım gelirse almıyan kalmaz veya vip gemilerde o özellik olsun görüşlerinizi bekliyorum hep bırlikte istersek olur diye düşünüyorum.

KorGeneraL ve __єχтα¢у__ bunu beğendi.
  2. 220_WOLT_

220_WOLT_ User

SONUNA KADAR KATILIYORUM OSMAN BABA

3. KorGeneraL

KorGeneraL User

Bir zamanlar turuncu golim vardı o geldi aklıma. :)

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  4. BapHomeT

BapHomeT User

Katılıyorum.Daha iyi olurdu

5. evet çok iyi olur çünkü zayıf gemiler klan aramaktan kurtulur klan arama sebebleri kredi yardımı için bu özellik gelirse haritada dolaşıp çöp toplasa kımseye muhtaç olmadan kendi eksiklerini alırlar

6. KARANLIK

KARANLIK User

Bende destekliyorum ancak bu tasarımlar normal satışa sunuldu farklı bir yönde geliştirmelisiniz.

7. KorGeneraL

KorGeneraL User

En azından payment olarak alalım ama sınırsız olsun.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  8. Evet payment olarak gelirse hem oyuncuların hemde oyun kurucuları bu işten karlı cıkar dıye düşünüyorum yani 2 taraf memnun olur iyi olur

9. osman ßaßa konu güncel turuncu golimiz yine gelsin yani =)

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.