Sürgün İmhası

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK], Feb 13, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sürgün İmhası nedir?

2. gtirdiğinz etkinlk h,ç b,r , işe yaramaz. yaratığa sıkamyoz kalabk.oyun kasyor ayrı birşey.bar,i herkesi ayrı şirket olrk gtrseydnz .100 kişi 1 yaratğa sıkıyor bu nasl bir anlauıyınşz

3. Etkinlik nasıl diye girip bakayım dedim girmeseydim daha iyiydi.Bomboş bir etkinlik olmuş boşa zamanınızı harcamayın derim.

Last edited: Feb 13, 2019
  4. -_-Free-_-

-_-Free-_- User

harbiden varya böyle boş bi etkinlik olamaz bir kere be bir kere güzel etkinlik yapın dişimi kıracam

5. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Etkinlikten elde edilecek madenlerle yeni maddeler elde ediliyor vs.
    Uzun lafın kısası , bu oyunu artık sıradan insanların oynaması zor. Kimyager , bigisayar mühendisi falan olmak lazım :D
    Nedir bu yaa ?
    Güzelim oyun gerçekten fazla abartılı olmaya başladı..

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yeni başlayan Plutus deneyleri etkinliği. Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Gün içerisnde yapılan düzenleme ile NPCleri tıklayamama sorunu düzeltilecektir.

Sizin fikirlerinize saygı gösteriyorum, lakin ben bu etkinliğin yeni başlayan oyuncular için büyük bir şans olduğunu düşünyorum. Hızlıca gelişmelerini sağlayabilir.

İyi forumlar.

7. Tanzimde uçuşa satınan meyve sebze kuyruğuna benzedi yeminle :D

_Seyyah_ likes this.
  8. valla admin çok iyi olur

9. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Verdiğiniz adresteki oyun aktivitelerini okumak bile başlı başına zaman , okuduktan sonra bir de okunanları anlayıp uygulama aşaması var :D ve tüm bunları gün içindeki stresten kurtulup 15-20 dk oyun oynama uğruna yapmak var ?
    Gerçekten her etkinlilk çok abartılı olmaya başladı , gelişmeye katkı falan sağladığı yok , tam tersine gelişmemiş oyuncunun etkinlikten nasiplenmesi söz konusu bile değil..
    Yaratıkları sadece bot programı kullananlar işaretliyebiliyor sanırım ? normal şartlarda işaretlemek mümkün değil..

10. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Verdiğimiz bağlantıdaki S.S.S günlerdir forumda yayınlanmış durumda. Hızlıca göz atarak etkinlik hakkında bir çok bilgiyi edinebilirsiniz. Rehberi okuyup okumamak sizin kendi insiyatifinizdedir. Experiment Zone 1 haritası gelişmekte olan oyuncular için yapıldı. Buradan kazanacakları madenleri yeni tarifler için kullanabilirler.

Yukardaki mesajımda da belirttiğim gibi,
    İyi forumlar.

rustemakgul likes this.
  11. hangi kutudan çıkıyor bu gemi

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Etkinlik detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.