SUNUCU BAĞLANTI HATASI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve clouke53 tarafından 21 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

3 4 saattir yükleniyorda kalıyor oyun admin arkadaşlar bir baksanız oto lar kasılırken biz kenarda bekliyoruz yine

2. slayer1949

slayer1949 User

evet çok can sıkıcı agatus kırılmasını kaçırıyoruz.

BaMbUlBeee ve .Mephistos. bunu beğendi.
  3. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Sorundan haberdarız ve teknik ekibimizi konuyla ilgilenmekte ne zaman çözüleceğini bizler de bilmiyoruz bundan dolayı burada yoğunlaşmayalım desteğe bilet oluşturabilirseniz daha iyi olur ancak 1 den fazla bilet açmayınız ki bu işleri zorlaştırmasın.

İyi Forumlar.

UCB, Tata, BaMbUlBeee ve bir başka kişi bunu beğendi.
  4. bendede tasarım takılı değil ama girmşyor

5. ulan tasarımım yok ben niye giremiyorum o zaman millet çakması yaptı arşa geçti darkorbitte hala 1 gıdım hareket yok yazık valla bir de oynayamıyoruz üstüne

6. smoonrise

smoonrise User

Ben genel olarak uzun zamandır server birleşmesi öncesinden beri kronik olarak daimi bir lag kasma sorunu ile karşı karşıyayım ve hiçbir çözüm bulamadım bu zamana kadar . Sistemim r5 3600 rx 5700 16 gb 3000 hz ram gayet hava alan bir kasa eternet ile net bağlantısı ve 100 mgbit hız ( + - 90 95 oluyor tabi hız testi kayıp ) önceki netim kablonetti şuan ttnet alt yapı ile türk net kullanıyorum modemim keenetic extra dsl ve bufferbloat ayarı yaptım ve A+ alıyorum testlerinde ping jitter değerlerimde çok düşük ama hala savaş sırasında veya 1Tim bu yapışıklar ile savaşırken portal atlayışında portal arkası gemi açılıp harita ortasına gidiyor / pet benim olduğum yerde değil başka koodirnatta açılıyor / savaşırken attığım mayın alakasız koordinatta düşüyor gibi gibi sorunlarım var , netim değişti modemim değişti ama hala sorunlar devam ediyor , etkinlikte ise her kapıda en az 1 -2 defa oyun uzun saniyeli gidiyor ve geri geliyor mini haritadan işaretleme ile oynamaya alışkın olduğumdan 1 sefer patladım şimdiye kadar ama kapı sorunlu ilerliyor ( Tarayıcıdan oynuyorum Maxthondan , istemcide bu ve daha fazla sorun var birleştir v.s sorunları gibi gibi )

Eğer bir kontrol veya detay bakılacak ise özelden Id verebilirim ? envanteride olabildiğince azalttım etki ediyor denildiği için geçmiş zamanda ona rağmen durum şuan bu .

( Bu arada 2 gündür sadece günde 1 kez oyuna giriş yapabiliyorum ve kapıyı yapınca çıkış atınca bir daha denediğimde giremiyorum oyuna ne istemciden nede tarayıcıdan yükleniyorda kalıyor )

7. Firenzy

Firenzy User

nezamana kadar boyle devam edıcek ?

8. .Mephistos.

Merhaba,

Aslında sisteminiz ve networkünüz çok çok iyi. Durum hakkında siz zaten yapılabilecek her şeyi yapmışsınız. Bu durumda söyleyebileceğim çok bir şey yok.
    Herhangi bir geri dönüş alabilmiş değiliz.

İyi forumlar.

smoonrise bunu beğendi.
  9. zalimsn88

zalimsn88 User

slm oyuna girebilen var mı? ben 3 gundür giremiyorum yardımcı olabilecek varmı?
    birdefa girdim sonra baglantı sorunu cıkınca birdaha giremedim.

10. Bu nedir yaaa, kaç gündür giremiyoruz ne görev ne etkinlik ... birileri giriyor birileri giremiyor. Şu güzelim etkinliği yapamadık bi turlu....

11. ben cumartesinden beri oyuna giremiyorum seyir defteri atabilirim

12. ases06

ases06 User

Arkadaşlar bu botlar temizlenmeden oyuna girmek zor. Bunu destekleyende yönetim olunca boşuna çabalamamak gerekli.

13. ases06

ases06 User

Bir de bu .Mephistos. arkadaş hangi oyunu oynuyor merek ediyorum dark oynamadığı kesin

14. Millet giremiyoruz diyor, heralde aralarında anlaştılar "giremiyoruz" diyelim dediler. biride kalkmış "serverlerde hata yoktur" diyor. peehh siz gidin ima yolu ban atın da buraya uğramayın.

15. zalimsn88

zalimsn88 User

dark orbiti uzun zamandır oynuyorum ve 3. parti yazılım ile oynayanlar beni gectikleri belli ondan ben onlara yetisemiyorum adamlar 500k ile 740k vuruyor ben daha x4 ile 80k zor vuruyorum neden oyunu canımız sıkıldıgında girip eylenemiyoruz..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ekim 2024
  16. .Mephistos.

Merhaba,

Oyun bağlantısıyla alakalı güncel bir konumuz mevcut o konuda gerekli açıklamaları yaptım.
    İlgili Konuya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu konu Gereksiz tartışma ortamı oluşturmaya başladığından dolayı kapatılmıştır.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 29 Ekim 2024
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.