Sunucu Bağlantı ve Lag Sorunları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 14 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba;
    Almanya İspanya ve birkaç Avrupa sunucularına baktım hiç birinde 1 tane bile sorun yok.
    Bu oyunun sorunları sürekli TR serverlarında oluyor.
    Arkadaşlar bu sorunlar yüzünden birlik olup ve do ekibine karşı birşey yapmamız lazım.
    Sürekli mağdur olan biziz.
    Herkese iyi oyunlar.

2. jutedss

jutedss User

Bunun sebebini geçen gün kendim bir konu açarak söyledim yemediğim laf kalmadı BP nin paralı adamı oldum gizli moderatör oldum her türlü ithamda bulundular :) Benim düşüncelerimce şöyle anlatayım bir oyun serverı açmak maliyetlidir belli bir maliyeti ve gideri vardır. eğer o serverda oynayan oyuncular bu maliyetleri karşılamaya yetmiyorsa optimal düzeyde zaman ve para harcanması uygun görülür ve daha fazlası şirkete zarar olarak döner Euronun ülkemizde 10 lira olduğu günlerde demek ki BP bizim ülkemize yaptığı yatırımdan dolayı bizim harcamalarımızın yeteri kadar onların maliyetini karşılamadığından benim kanaatimce bu servera yatırım yapmaktan çekiniyor ve lag sorunlarını çözmek yerine olduğu gibi bırakıyor çünkü yapacağı her türlü iyileştirme işçilik cart curt olarak onlara fazladan bir maliyet ekleyecek benim düşüncelerim bunlardır eğer başka sebepleri varsa bilemem sırf zevk için bizim serverımızla değilde kendi ülkelerinin serverlarıyla daha ilgililerse o konuda diyecek birşeyim yoktur :)

3. Moderatörlerimiz sağolsun bize destek çıkacakları yerde tam tersini yapıyorken biz ne yapalım ? Sorunları bildiriyoruz sürekli , senin dediğin şeyi yapacak olan Moderatörlerdir ama gel gör ki onlar da ses çıkarmıyor, bizim elimizden gelen tek şey oyunu bırakmak onu da şahsen oyunu sevdiğim için şimdilik yapmıyorum. Ben de birkaç serverdan oyunculara sordum forumlara baktım birkaç bug dışında hiçbir sorun yaşayan görmedim. Konu açtım Moderatör Copy Paste yapıp kesip attı.

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Nasıl sorun yok :D . Ben yanlış sunucuda mı oyunuyorum anlamıyorum. Sorun yok dediğiniz sunucularda çok ağır sorunlar yaşanıyor. Devamlılık olmasa da sorunlar genel bir durumdur. Artık bu sorunların yalnızca TR sunucularına özel olduğunu aklımızdan çıkaralım lütfen.
    Merak ediyorum konunuzun linkini atar mısınız?
    Ben oyuncu değil miyim :D. Bende sorun belirtiyorum ama anlamıyorum. TR TR TR hep aynı kalıplara sığdırılmış mesajlar.
    Nasıl yani :D . Defalarca mail yollayan takım liderimize ve takımımıza haksızlık yapıyorsunuz. Bu söylediğiniz haktır bunu unutmayınız. Bilmediğiniz durumlar hakkında böyle yorumlar yapmayınız.

İyi Forumlar.

5. Dün 3-4 saat forumlarda dolaştım . Türkiyedeki sorunların çeyreği yok.

Nasıl moderatör olabilirim ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Kasım 2020
  6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Belirtmiş olduğunuz konuda otomatik cevap vermiş olan hiç kimse yok :D . Konunuza tarafımca cevap verilmiş ve herhangibir standart cevap göremiyorum. Olması gerektiği gibi cevap verilmiştir.
    Moderatörlük başvuruları için Burayı inceleyebilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Adminim Avrupa sunucuların çoğunda sorun yok. Nasıl tespit ettim.
    Tp şp ve kullanıcı adı sıralamaları açılıyor.
    Birleştir savaş bileti sorunsuz çalışıyor.
    Cephane diroid uçuş düzenleri ve insta emada takılma olmuyor.
    Haritalarda lag sorunu yok.
    Rütbelerde sorun yok.
    Oyun anasayfasından kendiliğinden çıkış yapmıyor.
    Almanya-2 serverında 1 saat oynadım. Sorun yaşamadım. Bize karşı açık ve net konuşursanız seviniriz.

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oynamış olduğunuz durumun sürekliliğine göre değişiklik göstermektedir. Sorun olmadığını belirtsenizde Global sunucularda bulunan oyunculardan geri bildirimler bulunmaktadır.

İyi Forumlar.

9. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

1 hafta oldu hala oyunda düzelme olmadı. Adminim bu ne kadar sürecek rezillikten başka birşey değil.

xeccex bunu beğendi.