Sunucu birleşimi olduğu günlerde günlük hediyeyi alacakmıyız?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Pikana tarafından 26 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pikana

Pikana User

TR3de oynuyorum. 28inde sunucu birleşmesi olucak, oyuna giriş yapamayacağız. Benim takvimim şu an böyle:

Sunucu birleşimi sırasında ödül alamazsam 25.gün ödülünü alamıyorum yani oili de alamıyorum. Sırf oil için premium aldım ben, nasıl olacak bu iş?

CSOYLU bunu beğendi.
  2. CSOYLU

CSOYLU User

Bende cevabı merakla bekliyorum. Supporta yazınız çözüm yeri burası değil. Konuyu kilitliyorum diyeceklerdir

3. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Server birleşimi gece saat 04:00'da olacaktır yani gece 04:00'a kadar oyuna giriş sağlarsanız 28. günün ödülünü almış olacaksınız zaten 29.08.18 tarhinde saat 19:00 - 20:00 saatlerinde oyun açılacak o günde oyuna girmiş olacaksınız.

İyi Forumlar.

4. Pikana

Pikana User

yani gece 12den sonra 4 a kadar oyuna girmemi bekliyosunuz, sabah 7 akşam 9 çalışıyorum ben nasıl yapıcam onu

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

27 yi 28 bağlayan gece 04:00 değil 28.08.18 - 29'una bağlayan gece 4de olacak girmek için vaktiniz olacak ayrıca kişiye özel bir sistemimiz bulunmamakta en uygun zaman dilimi ne zaman ise ozaman yapılır.

İyi Forumlar.