Sunucu Birleşimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 3 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba svler birleşti birleşecek peki sorum şu svler birleştiğinde rütbeler yine kendi serverımıza göremi hesaplanacak yoksa 2 sv birleşikmi hesaplanacak bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

2. HSWCloud

HSWCloud User

aynen o iş biraz sorun olacak gibi

3. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Bu konuda bizde merak içindeyiz çünkü henüz resmi bir açıklama duyurulmuş değil yani bekleyip göreceğiz.

İyi forumlar...

4. ECEL

ECEL User

denemelere başlamadan önce rütbelerin klanların herşeyin bulunduğun serverde kalacak sadece oyun ekranın birleşicek diye söylemişlerdi . sonradan değiştirildi mi bilmiyorum.

5. Büyük ihtimalle 2 server birleştikten sonra ki hesaplama olur.

Ayrıca tr2 nasıl bir server oyuncu fazla mı ve savaş olarak iç savaş mı yok dış şirket savaşı mı var onu merak ediyorum.

Çünkü benim olduğum tr1 serveri tr2 ile tr3 tr4 ile tr5 tr6 ile birleşecek.

TR2 oynayan kimse var mı?

6. [TR]ANCE

[TR]ANCE User

Birleşmeden sonra tek olur.

Çoğu %60 oranında aynı olur çok oynama olmaz. Ama ilerisi için rütbelerin düşmesine yarayabilir bu birleşşimler.

Son düzenlenen: 3 May 2018
  7. birleşme nasıl hangi serverla hangi server birleşecek mesela ben global avrupa 7 deyim hangi serverla birleşicem

8. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Bir durum var ama kendi görüşüm. Rütbelerde bir değişiklik yapılmayacak sadece sunucular birleştiğinde belirli yüksekteki rütbelere başarı simgesi verilecek aynı uba kazananın başında duran yıldız gibi.

Pilot profili>Başarılar>Diğerleri Yolunu izleyerek görebilirsiniz.

İyi Forumlar.

Merhaba,

Bunun bilgisi bulunmamakta. Açıklanması gerektiğinde sizlere duyurulur.

İyi Forumlar.

9. inşallah tr1 ile tr2 birleşir başkada bişi istemem bu oyundan .)

BABAKURT bunu beğendi.
  10. Tr5 iç savaş olan bir server birleşenler yanar

11. hemşerim bence birleşme sonucu eğer adil bir şirket dağılımı olabilirse serverda eski tad yerine gelir. yani şirketler arası savaş ve baskınlar oluşturulabilir diye düşünüyorum.

12. tr2 demeyin bana her dakka küfür her dakka kavga var birbirini seven 3 klan bulamazsın herkez savaş iç dış küfürler havada uçuyor inşallar tr1le birleşmez yoksa çok adaletsiz olur çünkü tr1 ve tr2 en kalabalık sunucular tr1 2 birleşirse dier sunucular hafif kalır

İSOTCHU bunu beğendi.
  13. Zor herkes kendi klanında kalır.

14. Oncelikle di
    öncelikle diğer sw ler hafif kalmaz BURDA birlestirmeden bahsediyoruz

15. Benim gemi Amerigaya alınsın ben daha ses çıkarmam ne derseniz ok derim :D :D

Yeter ki Türk sunucularında oynamayayım abi kanser harbi diyorum kanser...

Aklı olan Türk sunucularında oynamaz.

Neden diyeceksiniz çok fazla toxic var adamların işi gücü flame...

Chate girmemle oyundan çıkmam bir oluyor :D :D

İSOTCHU bunu beğendi.
  16. İSOTCHU

İSOTCHU User

tr2 nasıl bir sv biliyor musun bak şimdi anlatacam. düşman gelir senin şirketine sıkarsın döner senin şirketin sana sıkar sonra derki napım veya ittifağım yetmeeeezzzz bir küfür yersin temizinden. şimdi bu iç savaş mı dış savaş mı sen karar ver. klan başkanları da hep adminlerin kankaları olduğundan admin derken chat ya da forum değil haaa daha büyük. artık senden adres ister telefon ister ister de ister. bitti mi değil. birinin nicki chate yaz o nick oyunda olsun sana cevap vermez niye cevap verse biliyor ki yeni nick açmak 1 dk kim bilir kim küfredecek herkes paranoyak oldu svde kimse kimseye güvenmiyor tslerde konuşanlara bakıyorsun 2 gün sonra kan davalı 1 hafta sonra kan kardeşi ben mi ben bırakalı çok oldu oyunu yabancı dilin varsa git başka svye hiç durma derim

17. az bile yazmışın katılıyorum git yabancı svde oyna tr2 teksas gibi her an mermi yiyebilrisin:) ) ) mermi derken lazeri kastediyorum :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.