Sunucu Birleşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GüŃĔŶĶĔŃŤĹİ*33* tarafından 14 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Serverler kesin birleşecek mi ?

1. evet

oy sayısı 62
    76,5%
  2. hayır

oy sayısı 19
    23,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin adminim.Yakın zamanda server birleşmesi hakkında duyuru yapıldı serverler birleşecek diye.Bu konu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Kesin birleşecek mi serverler? Tarihi belli mi ? Lütfen biraz bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

Saygılarımla...

________M!®0ĞLU[56] bunu beğendi.
  2. SERVERLER NE ZAMAN BİRLEŞECEK ARTEMİS ADMİN BİZE BİLGİ VERİN

3. boranwo47

boranwo47 User

SERVERLER NE ZAMAN BİRLEŞECEK ARTIK KESİN BİŞEYLER SÖYLEYİN HABER VERİN ÖNCEDEN..

4. uzayl80

uzayl80 User

bence birleşmesin dün gece younluk yokken bile servarlarda kasma ve donma oldu şuanda hala donmalar var oyunda dün gece 2 sefer hiç yokken yere kapıda patladım kim vercek hesabını hiç kimse o yüzden birleşmeyi gecin ondan önce oyun sorunlarını haledin yerim servar birleşmesini daha kötü olacak oyun ben size şimdiden diyim :p

5. Acemi

Acemi User

Hayal kurmaya gerek yok, ne birleştirmenin altından kalkabilecek bir ekip var, ne de bulundukları sıralamanın bozulmasına müsaade edecek oyuncu kitlesi. Yine ortak harita ya da haritalar getirip işin üstünü kapatacaklar. Senelerdir uyutuyorlar milleti birleşti birleşecek, vay efendim bu konuda çalışmalarımız var, yok efendim bunlar kolay işler değil diye, millet uyanana kadar çoook seneler geçer.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  6. Birleşecek çünkü olmasa idi yılbaşında yollanan e mailde Server birleşiminden bahsedemezdi

7. BİRLEŞSİN YETER ARTIK SAVAŞ STİYORUZ X2 KALDIRIN SAVAŞ OLSUN ARTIK

GüŃĔŶĶĔŃŤĹİ*33* bunu beğendi.
  8. Sunucuların birleşmesi olarak Nisan Ayı gibi bir tahmin ileri sürdüğünü görmüştüm forum moderatörlerimizin birkaçından. Ayrıca canlı yayınlara da gelen sorulardan bir tanesidir ve adminler de aynı görüş içerisinde. Sunucular kesin birleşecek fakat tam bir tarih söylemek imkansız; bu doğrultuda gelen kesin tarih bilgisi maalesef yok. Yaz aylarına girerken hayırlısıyla sunucuların birleştiğini göreceğiz :) İyi forumlar.

GüŃĔŶĶĔŃŤĹİ*33* bunu beğendi.
  9. gelen maillerde kodlar bile hatalı cıktı ki yazanlar nasıl dogru olsun :D

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  10. yaz ayına girdiğimizde tamamen serverler birleşmiş olacak benim tahminimce zaten moderatörlerden birkaçıda demiş mart ya da nisanda birleşecek diye ama ben mayıs diye düşünüyorum bir etkinlik yaparlar onun yanında da server birleşimi yaparlar :D :D :D
    heyt be nerelerden nerelere oyuncu patlaması yüzünden tr6 serverini açan darkorbitten oyuncu azlığı yüzünden server birleştirmesine giden darkorbite :( :( :( :(

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bu konu hakkında elimizde net bir bilgi bulunmuyor.Bir açıklama geldiği zaman zaten duyurular kısmından paylaşılmaktadır.

Onun yanında tamamen büyük harf yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır, dikkatli olalım.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2018
  12. hanı ocakta birleşiyordu :D

13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Denemeler devam ediyor. Çok hassas bir durum yanlış olması büyük sonuçlara neden olabilir. Sabırla bekleyiniz.

İyi Forumlar.

14. Bence de birleşme olacak fakat sıralama oyuncularını mağdur etmemek adına işi titizlikle devam ettiriyorlar.

15. uzayl80

uzayl80 User

önce oyun sorunları çözülsün madur edilenler var servar birleşmesi olursa siz görün o zman palayı :D :D palaya girdiğiniz gibi patla hehehehehe haydaaa bu seferde kutu toplayarak enerji yap oda uzun hikaye resmen paraya itiyorlar işi kusura bakmayın arakdas

16. serverler birleşsin çok zevkli olacak bence arkadaşlar daha fazla oyuncu kitlesi grup kasılmalar birazda yaratıklardaki ödüller çoğaltılsa az bişeyde palada ufak tefek oynamalar ile darkorbit tekrar eski ihtişamlı günlerine geri dönecek tabi bunları getirdikten sonra da güzel etkinlikler getirmesi gerekli yoksa hiç birleştirmeye gerek yok :D

17. Serverler Birleşecek Çok Yakında ama Katı Bir Birleşme Olmaz İnşallah.Örnegin Paladium Oyuncu Yoğunluğu Olacağı İçin Saldırı Yasak Olmalı.Sadece Npc ye Saldırı aktif olmalı aksi halde zayıf oyuncuyu oyundan itmiş Olursunuz.

18. hacı_dede

hacı_dede User

peki hangi tr sunucuları birleşecek ?

19. Soyuz*

Soyuz* User

Sunucu birleşince sanıyorsunuz ki her şey daha güzel olacak.
    Eskiden oyunun çok kalabalık olduğu zamanlarda oyun Goliath Bigboy Vega üçgeni etrafımda dönüyor, 1-2 aylık hesaplar bile rahatça kendini en full gemiye karşı savunabilir hale geliyordu.
    Şimdi ki kast sisteminde yeni oyuncular nadir de olsa palada cubide kendine yer bulabilmekte.
    İşler dahada karışacak Sayborg fullerin mafya vari hareketleri artacak.Orta-çömezlerin tepelerine binecekleri hariç birbirleriyle olan ego savaşları birleşmiş swleri 2-3 ay karışıklık görülecektir.
    Sonunda ayakta kalanlar cubi-palayı ele geçirecek o şirkete kaymalar 3 kat artacaktır.

20. hacı_dede

hacı_dede User

sayın adminim hangi tr sunucuları birleşicek hala bilgi yokmu

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.