Bug / Oyun hatasi Sunucu Birleştirme Sorunları.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kara.Panter tarafından 6 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aylar öncesinden söylerdim hep bunu... Sunucu birleştirme işlemi olduğu zaman oyun ölecek diye :D

Öldü bitti zaten...

Yatırmayın şu oyuna para... Çekmeyin vip filan...

Bu gibi sorunlar var iken, hizmet kalitesi beş para etmez iken halen daha para yatıran bir tüketiciye elin Almanyalı ........ insanı ne diye bakar ?

Bunlar her türlü kazandırıyor bize... Önceliğimiz bunlar olmasın boş ver gitsin... :D

Yazdıklarımda hiç bir forum kuralı ihlali yoktur... ...... olduğu bölümde elim nokta işaretine basılı kalmıştır... Değiştirmeyi de düşünmüyorum... Bundan dolayı hiç bir cezai işlem uygulanamaz!

Şüpheye göre cezai işlem uygulanmaz eğer bu yazdığımdan sonra ola ki cezai işlem yada en ufak uyarı ya da üslubunuzu dikkat edin diye bir şey yazan olursa aylardır ertelediğim o güzel işi devreye sokarım! Ayrıca bu tehdit değil :) Laf cambazı üç beş kişi yazdıklarımızın belirli yerlerine ele alarak cevap veriyorlar... Yukarıda ...... yazılan yerde neyi kast ettiğim belli değildir... Tuşa takılı kalmış parmağım ne yaparsın :)

Burnumuzdan geldi artık kardeşim...

2. Soyuz*

Soyuz* User

Bu konuyla ilgili forumda geçen haftalarda sinir krizi geçirmiştim, ondan sonra 1 hafta ceza yedim :)
    Aslında ağır bir kusurum yoktu ama size tavsiyem açık olarak söylemlerde bulunmayın hiçbir zaman, forum hesabınız boşuna 1 hafta kapanmasın.

3. Yukarıda yazdıklarıma göre bir tane bile işlem yapmaya hakları yok zaten...

Ama bol içerikli oyun ödülleri için üç beş imla kurallarından bile anlamayan bir kaç forum çalışanının ban atmasından ne olur.

Geçenlerde bunların suyunu çekeyim dedim :D Baktım ne ukalalar...

Bariz bir şekilde forumda imla kurallarının içine ederek yazı yazıyorlar sonrasında biris bunu tatlı dille anlatıyor ona evet efendim özür dileriz değilde birimiz 51 yaşında, bizler öğrenciyiz çoğumuz gözden kaçıyor gibi abuk subuk, saçma sapan cevaplar veriyorlar...

Yahu arkadaşlar buradaki bu modlar filan oyunda konuştuğunuz, kestiğiniz üç beş genç... Liseli bile aralarında var... Kötümsemek amaçlı demiyorum ama karşımızdaki kişiler yaşını başını almış ve belli bir olgunluğa ulaşmış kişiler değil üç beş yun ödülü için burada kopyala yapıştır yaparak yazı yazan gençler... İşini yapacaksın işini!

Mod alırlarken istedikleri şey günde en bir kez aktif olmak... Bunu geçtim çoğu konuya geç cevap veriyorlar ve bir çoğuda ortada yok... Bazen Azrail filan buralarda :)

Geceleri özellikle hiç yoklar! OLACAKSIN ARKADAŞ!

Gece kaç kişi konu açıyor o açılan konulara millet kendi arasında cevap veriyor da anca öyle dertlere derman olunuyor, sorulara cevap verilebilir...

Böyle iğneli iğneli lafları... gerçeklerden zerre kadar ödün vermeden, tarafsız ve cesurca yazmaktan gayet memnunum...

Son düzenlenen: 7 Ekim 2018
  4. Soyuz*

Soyuz* User

Sizi anlıyorum, ancak oyuna sinirlenip bunu moderatörlerden çıkarmak doğru olmuyor.
    Bunu bende yapan birisiydim ancak faydası olmuyor çünkü yetkileri yok.

5. Yok efendim oyuna sinirlenip onlardan sinirimi çıkartmak gibi niyetim yok ben her zaman forumu ayrı oyunu ayrı değerlendirdim.

Forumdaki görevlilerinde kendi hataları var.

6. Soyuz*

Soyuz* User

Öyleyse buraya yazdıkları zaman çözmeyi deneyebilirsiniz :)
    Bol şans diliyorum

Kara.Panter bunu beğendi.
  7. Teşekkür ederim ama biliyorsunuz dur kendilerinin de hesapları var onları kasarken zaman bulamıyorlar buraya gelip yazı yazmaya :D

8. ARCHANGEL

ARCHANGEL User

Yetkisiz yetkili öylemi :) O zaman şöyle bir talepte bulunsak. Etkisiz ve Yetkisiz Yetkili istemiyoruz :) (Futbol maçlarındaki uyuyan taraftar istemiyoruz tezahuratı gibi oldu ) Bize sorun çözen insanlar lazım,malum sorunlar had safhada.

9. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlarım tartışmanız şuan için gereksiz tatl, tatlı oyun oynamak varken yada güzel sohbet etmek varken ne gerek var kalp kırmaya evet lag var kasma var oyunda bunların çalışmaları yapılıyor ve en kısa zamanda teknik ekibimiz halletmiş olacaklar.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.