Sunucu Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 22 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ve modlarım bazı serverlerde oyuncu azlığı çok bunun için mesela isk serverlerini birleştirmek mantıklı bnce isk serverlernde az oyuncu var bu serverleri birlştirlirse daha iyi olabilir adminlerim bunu oyun kurucularına iletin lütfen :D

2. Hayır. Çok kolay elit olunur.

3. nasıl çok kolay elit olunackki serverler birleşrse

4. HASHUS

HASHUS User

nasıl çok kolay elit olunur ? elit olmaktan kastın lf3 ve bo2 tamamlamaksa ona 3 sene önce full diyorduk da .

5. Bencede mantıklı server boş olunca canın sıkılıyo başka servere geçincede baştan başlican için istemiyosun az üyeli serverler başka global serverle birleşse güzel olur

6. Haa pardon karıştırdım :D doğru diyorsun birleşmeli.

7. hayır o zman bend eo server geçip fulleyem sonra tr geçem olmaz tr1 ve tr6 birleşsin gibi çok saçma -1

8. geçmek demiom bazı serverler birleştirlsn mesela az olan isk serverleri zaten bu serverler ölü serverler oyuncu alımı yok kadar az olan oyuncularla oynanılıyo adminlerim görüşlerinizi bilidrseniz mutlu olurum

9. bencede guzel olur oyuncu sayıları azaldı cogu svlerde hatta tr serverlarında bıle buyuk dusus var belkı tr 7 acılsa herkes oraya gecebılır

10. aynn bu konu kuruculara iletilirse çok iyi olur ben isk 2 deyim çarım full 44 lf4 var herşey 16. seviye ama server bu aralar iyice seyrekleşti hem oynayıcılar azaldı hem de yeni oyuncular gelmemeye başladı server ölü server oldu :D

11. Şimdi farkettim iskandinavya2de ırıs 20mden gidiyor. Yani aşırı ucuz. Fakat herkes tek cubi kesiyor. Ve cubisiz kasılmak zor bence.

12. yani :D

13. Mr.User

Mr.User User

2 senedır dıyorum darkorbit bıttı bıtecek. bu gidiş gidiş degıl. dedık dedık. al işte son durum ne...

çözümü yıne dıyorum,

Bot veya haksız bır şekilde bugune kadar uyarı almış veya yakalandıgı halde hıc bır yaptırıma ugramamış butun hesaplar kapanacak.

Serverler birleştirilecek. tr2 veya 3 servere bırleşecek.

veya, alternatif olarak;

4-4 harıtasını 6 servere gırış saglayacak şekilde duzenlenecek.

mesela,

lwl 18 de 4-4den dığer serverlerin *-5 harıtalarına girecek. 19 lwl olanlar *-7 ve *-6 ya gırecek...

hem oyuna sankı yenı harıtalar eklenmışcesıne bır renk gelecek hemde server sayıları bırleşınce oyuncu sayısı artımış olacak...

dahası,

yenı gorevlerde eklenebılecek...

Yineliyorum,

darkorbit bıtmış durumda eskıye göre cozum yoluda yukarıda yazdıgımdır.

aklın yolu bır dıyıp bır gun darkorbit oyun kurucuları bu kararı alır eskıden duydugumuz zevkle oynamaya devam ederız...

14. aynen kardeşim bu oyuna o kadar para yatırdık ama kurucular oyuncuyu hiç dinlemio

15. TR1 pvp server olmuş durumda. Oyuncuların çoğu EİC de ee böyle olunca zevk alamıyorsunuz. 2 server TR1 serverına geçse tadından yenmez.

16. işte bazı serverler kalabalık bazıları çok az kişi var

17. sayın arkadaşlar birleşse ne olacak.hiç bir şey yine dark orbit kazanacak.böyle yapacaklarına uridyum fiyatlarını düşürsünler.gücümüz yetmiyor.yeni başlayanlar artık kasılarak güçlenmesi mucize.senelerce oynaması lazım.mesela 1 milyon uri 50 60 tl olması lazım.düzelirse böyle düzelir.yoksa bütün serverleri birleştirsenizyine düzelmez.

18. biz onlardan bahsetmioz kardeşim sadece az kişilk serverlerde oyun zevki çıkmadığı için konuşuoz

19. daha önceleri
    kardeşim niye kimse yok.çünkü uridyum fiyatlar çok pahalı .artık eskisi gibi kimse girmiyor.yeni hesab açılmıyor

ben bu oyunu 2010 yılından bu yana oynuyorum.eskiden haritalar doluydu.pvpden geçemiyorduk.kesiyorlardı .şimdi nasıl .in cin top oynuyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Mart 2014
  20. Prophecy

Prophecy User

saçma olur oyun donmaktan oynanamaz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.