Sunucu Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 22 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ne donması kardeşim zaten serverler boş 2 si birlikte normal server gibi olur

2. Prophecy

Prophecy User

o zaman düzeltme yapıyım iskandinavya serverlerinin bizimle ne alakası var burası türk forumu oluyor...

3. isk serverlerinde bir sürü türk oyuncu var hatta full türk

4. Prophecy

Prophecy User

tamam o xaman iskandinavya forumuna yaz

5. tartışma yaratma kardeşim isk forumunda kim bizim dilimzden anlıyac

6. Prophecy

Prophecy User

beni alakadar etmez

7. iskandinavya serverları küreseldir , aynı global avrupa gibi. hangi ülkeden bağlanıyorsan o ülkenin supportuna ve forumuna erişebilirsin , dilini o ülkeye göre ayarlayabilirsin , iskandinavya diye bir ülke duydun mu hiç ? duymadın :) , şimdi seni alakadar etti mi ?

8. modlardan hala yorum gelmedi birleştirlse çok güzel olur herkes şikayetçi

9. oyuncu artacaksa olabilir +1

10. oyuncu sayısı artar bizde daha çok zevk alırız

11. KorGeneraL

KorGeneraL User

Server birleştirme yerine belli bir uridium yada payment ile alınan bir ürün ile tek gemiyi başka bir server'a taşıma imkanımız olsa daha iyi olur.

12. oda olabilir ama server birleştirme daha mantıklı

13. flood yapacam ama bazı arkadaşların konulrı kapanmış buradan devam edelim

14. Arkadaşın server birleştirmeden kastı eğer az oyunculu serverlerdeki oyuncualrı başka bir serverde toplayıp o boşalan serverleri kapatmasa eğer bence mantıklı bir fikir ..

Ama tabi serverlerin çok dolmaması şartıyla ... Oyunu toplayalım derken dağıtmayalım hepten ..

15. Bence olumlu bir fikir bir de anket koysaydın :)

16. atici

atici User

aynen serverler birledtirilmeli ben yeni basladim full irisim gecen sene basladim bende arkdaslarimin yasadigi zevki yasamak istiyorum ve onlari destekliyorum..

17. Bizim serverde oynadığım şirket güçsüz kalıyor Birleim şart oyuncu azlığından savaşlarda sıkıntı oluyor

18. şimdi koyamam demi :D isk serverleri çok az oyuncu var ve modlarımız isk forumuna yazın diyor ama isk de globallar gibi serverlerdir hangi millettensen o ülke forumuna yazabilirisn bence başka serverlerde olupta oyuncu azlığından şikayet edenlerde var

19. Sizin baştan iskandinavya oynamanız hata Niye gidip başka server oynuyosunuz tr serverleri varken Birleşirse iskandinavya kendi başka bir iskandinavya ile birleşecek tr ile birleşcek hali yok ya

20. bende öle diom zaten tr le birleştirlsin demedik :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.