Sunucu Birleştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ∂ιуαявαкıя•[ΛRмY] tarafından 22 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yoğunluğun az üye sayısınız az olduğu yerlere uygulanabilir Kalabalık yerlere yapılcağını sanmam Sizin server nasıl peki

2. Oyunun düzenini bozmamak lazım.Evet bazı serverlerde az kişi var ama serverlerin birleşmesi oyunun dengesini bozabilir.

-1

3. Bence bozmaz ve mantıklı bir konu Eskiden üyesi sayısı çokluğundan 50 farklı klan savaş yapardık Şimdi öle bişi kalmadı varsa yoksa iç savaş

4. Peki bir de şöyle düşün ; fazla kişilerin olması baskınları çoğaltmaz mı ? Kasılmak zorlaşmaz mı ? Biz güçlüyüz hadi neyse ama gelişmekte olanlar ne yapsın ? Her açıdan düşünmek lazım.

5. kardişim fikrine saygı duyorum ama isk serverlerini görsen 2 server birleştirlse normal server gibi olur yani baskın felan çoğalmaz

6. Serverler birleşince 3 şirkette güçlü olcak Sadece biri güçlü olmayacak Sende bunu düşün

7. Öncelikle konuşma şekline dikkat et lütfen.Her şirket aynı güçte olacak düşünceside yanlış.Her serverde farklıdır ve güçle bir alakası yoktur.Ben bilmiyorum ama sadece İsk serverleri vb. birleşirse iyi olur diye düşünüyorum.

8. bende az olan isk serverleri için açtım zaten kardeşim

9. Evet ama ben G.E 3 de oynadığım için ve bu serveride az bildikleri için (az değil oldukça kalabalık) bu serveride kalabalık yaparlarsa diye düşündüm ondan.

10. kalbalık serverlerin birleştirilmesine gerek yok zaten biz az oyunculu serverlerin yine bir başka az oyunculu serverle birleştirlmesini istiyoruz yinede düşüncen için saol

11. Tamam da sorunda bu zaten G.E 3 ü seyrek yani kalabalık olmayan bir sv zannediyorlar ama tıka basa dolu :)

12. Bizim serverrde üye azlığından 3 tane kurmay albay var şirkette Düşamn şirketlerde 5 tane var Geçen bir servere girdim global lerin birine orda her şirkette 1 tane kurmay albay vardı Sanki tümgenerallik veriyolar :D

13. Neden rütbelere bakıyorsun ki sen sağlam olan adamlara bak :) Adam çarı 1 ay önce açmış full olmuş lf3 , lf4 filan filan beni kesti yani.

14. REDDEWILL

REDDEWILL User

Bencede birleşsin önceden baskın atılır goli goli vs atardık şimdi leo bile bulamaz olduk :

15. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Tartışmaya devam ederseniz ceza alacaksınız

iyi oyunlar

16. BENCEDE isk serverlerinde çok az kişi var isk1 isk 2 le birleşse çok güzel olur

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.