Sunucu çiftleşmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ɴeвυlα tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ɴeвυlα

ɴeвυlα User

Dün tr 2 bakıyım dedim şimdi tr 4 deki hesabıma girmiyorum bu nası bi şey arkadaş sw değiştirme butonunu niye eklemiyonuz sövecem da herşeyde bi kusur ...

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Forum üzerinden sürekli bilgilendrime yapıyoruz vede Artemis adminimiz Birleşme esnasında ve öncesinde yapılması yapılmaması gerekenleri buradan duyurdu , uzun lafın kısası birleşme esnasında tr2 serverine giriş sağaldığınız için geminiz boşlukta sıkışmıştır.
    Supporta id no oynadığınız server ile sorunu belirtiniz id no yok ise geminizin profil linkini bulup supporta yollayınız geminiz teknik bir müdahale sağlanmadan açılmaz, bu arada üslubunuza dikkat ediniz aksi takdirde ceza alırsınız.

İyi Forumlar.

3. airfly

airfly User

birleşim yapılan sunuculara giriş yapılmaması gerektigi forumda bildirildi. Server birleşmesinin bitmesini bekleyin eger gemin bugda kalmıssa suporta basvurman gerekiyor

4. 1sakal7

1sakal7 User

adminim tr2 tr3 birleşince burdan duyuru yapılacakmı girebilirsiniz diye ?

5. AsQe

AsQe User

bu gece 4 de acılcak mı

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Serverler birleştikden sonra bu tarz konuların altına ben şahsen sizlere duyuru yaparım. Tabiki genel bi duyuru yapılmazsa duyrularıda takip edin.

İyi Forumlar.

7. 1sakal7

1sakal7 User

tamam modum bekliyoruz haberlerinizi :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.