Bug / Oyun hatasi Sunucu ile Bağlantı Koptu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emperyan tarafından 12 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. emperyan

emperyan User

Oyunda gezinirken durduk yere "Sunucu ile Bağlantı Kesildi" diyor. Benden kaynaklanan bir şey olduğunu düşünerek "Yeniden Bağlan" butonuna bastım 5dk geçti bağlanmadı. Kapattım "BAŞLA" butonuna bastım oyuna girdim "Sunucu ile Bağlantı Kesildi" dedi. "Yeniden Bağlan" dedim girdi bu sefer. Bu anlattığım olay bir kerede olan olay, diğer günlerde tekrarlanınca artık tahammülüm kalmadı bu günde oldu 4-5 te patlıyordum nerdeyse son anda yetiştim. Bu sıkıntının raporlanmasını istiyorum.
    TR-1 Serveri , gerekirse ID mi yazabilirim.

Moderatör yok mu ya bununla ilgilenecek.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Ekim 2020
  2. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Sorununuzla ilgili olarak supporta başvurduğunuz takdirde hesabınızla ilgili gerekli incelemeler yapılıp bir sorun varsa çözülecektir.

İyi forumlar.

3. emperyan

emperyan User

?

4. Ayvayı yedik inş bu sorun ebedi kapısı yaparken yaşamayız :(

5. emperyan

emperyan User

Umarım olmaz böyle bir sıkıntı kapı ortasında böyle bir şeyle karşılaşırsam çok sıkıntı çıkartırım :D

6. Ebedi kapısında çok oluyordu oradan geldi aklıma şimdi ebedi kapısı tekrar yaklaşmışken senin bunu demen şüphe uyandırdı :(

7. emperyan

emperyan User

Oyun anasayfasında ve oyun içi oluşan Flash player hataları genellikle Tarayıcınızın güncel olmamamısından kaynaklanmaktadır güncel olmayan tarayıcılarda flash player hata ayıklaması çalışmadığı için bu hata oyun ekranına yansımaktadır.

Öncelikle tarayıcınızı tüm dosyaları ile PC'nizden kaldırın ve 2020 Güncel tarayıcı kullanarak bu sorunları düzeltebilirrsiniz.

Firefox başta olmak üzere güncel linkleri internet'ten temin edebilirsiniz.

Bilgisayarınızı uzun bir süredir kullanıyorsanız ve yavaşlamalar meydana gelmeye başladıysa artık iyi bir temizliğin zamanı gelmiştir. Bilgisayarınıza yüklediğiniz programları ya da oyunları sildiğinizde tamamen kaldırılmazlar. Kullanıcı profil ayarları, kayıt dosyaları gibi birçok veri program ya da oyunun tekrar yüklenmesi ihtimaline karşı sistem klasöründe tutulur.

Girdiğiniz bütün websiteleri, baktığınız fotoğraf ya da videoların önizleme dosyaları önbelleğe alınıp tekrar ulaşırken bilgisayarın hızlıca gösterilebilmesi için hafızada tutulur. İçeriğimizde bilgisayarınızdaki tüm gereksiz dosyaları temizleme işleminin nasıl kolayca yapılabileceğini bulacaksınız, ancak yapılacak işlemlerin biraz vakit alacağını bilmelisiniz.

Disk Temizleme Aracı Kullanmak
    Gereksiz dosyaları temizlemek için en kapsamlı ama süreci uzun olan bir yöntemdir. Bu işlemi ilk defa yapacaksanız sabırlı olmanızda fayda var. Disk temizleme süresi bilgisayarınızın performansına göre değişiklik gösterebilir. Windows 7’de Başlat menüsüne tıklayınca gelen, Windows 8’de farenizi ekranın sağ üst köşesine çekince ortaya çıkan, Windows 10’da Başlat simgesinin yanında bulunan arama seçeneğine tıklayıp “Disk Temizleme” yazmalısınız. Arama sonucunda çıkan disk temizlemeye tıklayarak aracı başlatınız.

Açılan ekran sürücü seçiminizi soracaktır. “C” klasörü seçili olduğundan emin olduktan sonra “Tamam”a tıklayın. Tarama tamamlandıktan sonra karşınıza bir pencere açılacaktır. Çıkan sonuçların hepsine tik işaretini koyup silebilirsiniz.
    Temp ve %Temp% Komutları

Temp dosyaları bilgisayarınızda bulunan geçici dosyalara verilen addır. Bu dosyalar içinde bulunanları her zaman silebilirsiniz. Yapmanız gereken Windows + R tuşlarını kullanıp Çalıştır’ı açmak ve temp yazıp tamam'a tıklamak. Açılan penceredeki tüm dosya ve klasörleri seçerek hepsini silin.

İşlem tamamlandıktan sonra tekrar çalıştır komutunu açın ve bu sefer %temp% yazarak tamam'a tıklayın. Buradaki tüm dosyaları seçerek silin.

Web Tarayıcısı Önbelleğini Temizlemek
    Kullandığınız tarayıcının önbelleğindeki tüm küçük resimleri, web sitesi önbelleklerini, çerez dosyaları, tarama geçmişini temizlemenize olanak sağlamaktadır. Bu işlemi yapmak kullandığınız tarayıcıya göre farklılık gösterebilir. En yaygın kullanılan tarayıcılardan biri Google Chrome'da yapmanız gereken Ctrl + Shift + Delete tuşlarını kullanmaktır. Açılan pencereden zaman aralığını belirleyip istediğiniz seçenekleri işaretleyerek silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz

Yeşil ile işaretlediğim yer genel olarak herkeste olabilecek bir durum "Mozilla" kullandığım için son güncellemesini yaptım bakalım ne olacak. Bilgisayar ile ilgili yazanlar ile ilgili bir sorunum yok çünkü bilgisayar yeni formattan çıktı bu yüzden kalıntı olabilceğini sanmıyorum. Geri kalanı ise tamamen fasa fiso sırf yazmak için yazılmış olan şeyler. Web tarayıcısı önbelleğini temizlemek dediği yer ise Chrome kullanıyorsanız evet yapın diğerleri Chrome kadar bellek harcamıyor neredeyse hiç yemiyor. Chrome açıkken başka bir uygulama açamıyorsunuz neredeyse, 8GB RAM olmasına rağmen.
    İşin özü TARAYICIYI GÜNCELLEMEK ilk çözüm olacaktır.

bu sorunu düzelti̇n , bu gün kapida patladim durduk yere sunucu i̇le bağlanti koptu di̇yor. bana tutupta büyük harf kullanmayiiz demeyi̇n bu saçmaliği düzeltsi̇nler raporlama yapmiyorsunuz supporta soruyoruz yukarida yazani veri̇yorlar dedi̇kleri̇ni̇ yapiyoruz i̇şe yaramiyor...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2020
    _-Thanatos-_ bunu beğendi.