Sunucu Kopması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™ѕєℓαмσ™ tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamın Aleyküm Admin Arkadaşlar Bu oyuna Para Veren Oyuncular Var Ve Zamanımız Kıymetli Şu zaman kaybının hesabını kim verecek 2 Sattir 1 Beta Kapısını Yapamadım Böyle Giderse Oyunu Bırakacağım Sadece Darkorbitte Böyle Bir Sıkıntı Var Diyer Oyunlarda Deil..

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bağlantınızın düşmesini şuanda Türkiye de yapılmakta olan toplantıdan kaynaklıdır. Ttnet ve Fiber internet firmalarının birleşmesi söz konusunu olduğundan dolayı internetlerde düşmeler mevcuttur.

İyi Forumlar

3. Sayın Gökmen Moderator'üm Bunu Söylüyorsunuz Haklı Olabilirsinizde Fakat Neden Darkorbitte Böyle Bir Sıkıntı Yaşandı Diğer Oyunlarda Şuanda Öyle Bir Sıkıntı Görmüyorum Ve Oynuyorumda..

emo[tet] bunu beğendi.
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Darkorbit online veri akışıyla oynanan bir oyundur ve şuanda Türkiye genelinde fiber için alt yapı çalışması yapılmaktadır.

İyi Forumlar

5. Davy_Jones

Davy_Jones User

gökmen fm siz bu dediginize kendiniz inanıyomusunuz?

diger veri akışlı oyunlarda niye sıkıntı yok peki onuda acıklansında burada ögrenelim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2015
    emo[tet] bunu beğendi.
  6. edinak1979

edinak1979 User

:):):):)
    çok komikti , toplantı yüzünden oyun kopması. gülme krizine girdim:):)

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Ben kısaca şöyle söyleyeyim ben Türkiye'den bağlanmıyorum ve oyunumda kopmalar mevcut değildir. Oyundaki sorunlara gelelim kasmalar mevcuttur ayrıca kalkanlar ve vuruşlarda miss olması sorununu da teknik ekibe ilettik daha önceden ve sorunun çözülmesini bekliyoruz.

İyi Forumlar

8. bana aynısını dediniz gökmen modum ama diğer sitelerin hiç birinde bunun gibi bir sorun yaşanmıyor o zaman sorun resmen sizden kaynaklanıyo lütfen çzöüm bulun

9. Lion_[17]

Lion_[17] User

Gökmen admin bey fiber internet alt yapısında sıkıntı var diosunda kardeşim ayarlama yapılıo diosun arkadaş bu ayarlama işlemleri dün yoktuda ne alakaysa bugün bi andamı ortaya cıktı oyunla ilgili bir sorun varsa oyuncularınızla paylaşıp en yakın zamanda cözücenizi söylersiniz bizde bekleriz sabahtan beri bahane bahane üretmeyin artık bi bahanede bi cözüm bulun şu işe

10. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba Arkadaşlar ,

Bu konu Teknik Ekibe sunulmuşdur inanin bizde sizin gibi beklemek zorundayız umarız kısa zamanda Çözülür ...

iyi Forumlar​

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2015
  11. Bu sorun şu an sadece Darkorbitte mevcut görünüyor.Diğer internetli oyunlarda sorun yok.

Mesela indirmeli oyunlardan birini oynuyorum sorun yok.

Söylüyoruz böylesine gelişmiş bir oyunun browser üzerinden oynanması Mantıksız...

12. ama belediye meclisleri toplandığında çöpler hala toplanıyor oluyor gökmen modum..toplantı nezaman biter bilginiz varmı acaba..

13. Merhaba,

Bildiğimiz her şeyi zaten buradan sizlerle paylaşıyoruz. Lütfen sizler de bizim de birer oyuncu olduğumuzu unutmadan bizim gibi sabırla bekleyiniz. İyi oyunlar diliyorum.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.