Sunucu Reseti İstiyoruz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kuzenlergaggoş tarafından 1 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunda çok lag var görev yapmaya çalışıyoruz desteklerimiz boşuna gidiyor oyuna reset istiyoruz lütfen destek verin bi reset atılsın her akşam aynı problem akşamları bir reset atılsa sorun hiç değilse geçici süreyle halledilene kadar resetle çözüm bulunsada oyunu rahat oynasak reset lütfen

2. oyun çökmüş durumda ...

3. ya hergün lag hergün her akşam en sonunda ağzımı bozucam telafi diye verdikleri şey 10k x4ü onumuze koydular bumu karşılıgı 10k x4ünüzü alın şu lagı kaldırın ya

4. kapıda mordonlara patladım , chormin koyuyolar dalga gecer gibi kapılar ölmüş durumda sizin gibi oyun olmaz olsun!

5. Geçen etkinlikte sunucu reseti getirdiler ama olmadı.

Darkorbit yönetimi kendi teknik ekip ile yazılımcıları kovmadığı sürece oyuncular sürekli acı çekecek.

Şuan tr1/5 sunucuları yine berbat.

6. polatt :)

polatalemdar311 bunu beğendi.
  7. Hiç yoktan 4 5 saatte bir reset atsalar sorun kısa süreli çözülür diye düşünüyorum sorunun kaynağını bulana kadar şuanda reset atılsa güzel olucak.

8. Adminlerin reset gibi bir yetkisi yok , raporlasalar bile geri dönüş süresi tahminimce sabah resetinden önce olmayacak boşuna konu açılıyor bu işle ilgili bana kalırsa , gerekli olan şey reset değil detaylı bir bakım sürecidir benim gözümde

9. Ama haksız mıyım :D

Oyun düzelmeyecek gibi :(

Almanlar yatıyor biz de burada oyun düzelecek mi diye dert yanıyoruz :D

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İlgili lag yüzünden problem yaşamanızı raporlarıma ekliyorum. Ayrıca Akşam saatleri için reset atılması adı altında harici bir rapor daha oluşturuyorum. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. kaplanspor

kaplanspor User

Çok teşekkür ederim konu kilitlene bilir.

12. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Yan hesap kullanımı forum üzerinde yasaktır. Gerekli cezayı uyguluyorum

Konu sahibinin isteği üzerine konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.