Sunucu şampiyonları listesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve odun_adam tarafından 15 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. odun_adam

odun_adam User

Merhaba ve iyi günler

Bildiğim facebook ve forumda yazılanlara göre dünya genelinde bir turnuva düzenlenicek. Darkorbit istanbul şampiyonu olan ve ayrıca türkiye 2. Olan alacakaranlık takımındanım. Sunucu şampiyo ları listesinde adımızın olmadığı ı gördüm ve sormak istedim.

Neden takımımızın ismi türkiye 2. Si olduğu halde orda yok merak ettim. Ayrıca takım olarak aynı isimle tekrar savaşmak istiyoruz. Kafede kazanılan elemeden istanbul şampiyonu olduk. Aynı server(tr3) Online elemelerde kendi hesaplarıyla katılanlan oyuncu arkadaşlarımız(ayyıldıztim) tr3 olarak yarışmadalar fakat biz on
    ları adeks de yapılan final karşılaşmalarında yenerek 2. Olduğumuz halde ismimiz yok.

Gerekçenin ne olduğunu bilmek istiyorum.

Soruma cevap alamadım?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Mart 2016
  2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak alt alta mesaj yazmak güzel bir görüntü oluşturmadığından yasaktır.

Sorunuza gelirsek atlanmış olabilir.Açıkçası fazla bilgim yok , support ile iletişim haline geçerek sorunu çözebilirsiniz.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.