sunucu seçimi nasıl yapılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GURBETCI_GENCLER tarafından 27 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. arkadaşım tr2 de hesap açmak istiyor ama tr2 kanalı çıkmıyor acil yardım

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Tr2 serverinde bir hata yok şuan server değişimi yaparak denedim ve sorun olmadı

Anasayfada sol üstte dünya şeklinde bir işaret var ona tıklarsanız oradan diğer serverleri görebilirsiniz ve oynamak istediğiniz servere tıklayıp orada kalabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. bir servere giriş yapıyor tekrar deniyor tr2 ye girmmek ama tr2 sunucusu çıkmamakta lütfen yardım edin

4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sunucu birleşiminden sonra açılan hesablarda TR1, TR2, TR3, TR4, TR5, TR6 suncuları yerine sunucu birleştirme işlemlerindeki hedef sunucular TR3, TR4, TR5 olarak gözükmektedir. Aşağdaki resimden Hangi Türkiye sunucularnın birleşerek nasıl isimlendiğini görebilirsiniz. TR2 sunucusunda sizle birlikte oynamak isteyen arkadaşınızın TR3 sunucusun seçmesi gerektir.

ServerMergeList1.png

İyi forumlar.