Sunucu ve Gemi Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тüякιşн_¢σмαη∂σ tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalı Mı

1. Evet Olmalı

71,6%
  2. Hayır Olmamalı

17,3%
  3. Geliştirilmeli

11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Olabilir iyi fikir +1 :)

2. **CoLa**

**CoLa** User

Konuyu hortlatmis olucam ama eger gercek para karsiligi olursa fikir guzel. Ornegin 1 Sunucu Degistirme Bileti 120 Lira. Ucretin daha fazla olmasi daha iyi olur ama daha asagisi olmamali.

3. kaansakal

kaansakal User

Aslında @RAMMFİRE arkadaşımızın konusuna yorum atıyordum konu kilitlendi.Ben de buraya yazma ihtiyacı duydum.

LÜTFEN OKUYUN ve yorumunuzu TARAFSIZCA yapın.Bakalım kim haklı?

Benim oyuna kayıt tarihim 09.2008.Yani 6 yıllık(Aktif olarak 3 yıllık) bir oyun geçmişim var.Ben oyuna İSKANDİNAVYA 1 server ınde kayıt oldum.Ve 2012 ye kadar kesintisiz oynadığım.Sonra belli bir sebepten dolayı bıraktım.Oyuna başladığımda ve bıraktığımda server da her harita tıka bası doluydu."Programlar çıkmadan öncede"
    Bot olayının tamamen silinmesinin ardından oyuna tekrar başlama kararı aldım ancak şuan server da çoğu harita bomboş!Abartısız söylüyorum çoğu zaman koskoca haritada tek başıma kasılıyorum ya da belki bir adam bulurum ümidiyle boşboş haritada 15dk harcıyorum.Sonuç ne oluyor?En fazla 3 kişi.İstila TDM Sektor Control gibi oyunların oynanamadğı bir server olabilir mi?
    Yeni bir server a geçip oyuna sıfırdan başlamayı düşündüm.Yaptım da ama oyun sıfırdan başlanamayacak kadar zor.Özellikle de belli bir geminiz varsa.Kabul ediyorum o kadar çok lf4 havoc veya hercules sahibi değilim.Ama yine de zorlanıyor insan.
    Şimdi bomboş haritada dolanmayı ben mi istemiş oluyorum?Gerekirse TP ŞP ne var ne yok alsın ama bu olayı gerçekleştirsinler.

4. benim şerefim tecrübem yarıya düşeceğine phoenixle başlarım daha iyi hem görevler artık kolay kastırıyo -1

5. kaansakal

kaansakal User

Kimse zorla server değişeceksin demiyor.Sen değişmezsin.Değişeceklerin önünü kesme yeter

6. Kardeşim önünü kesme diyosunda bu fiyatlara kimse yapamaz / göze alamaz.
    Güçsüz o kadar uri kasamaz. Güçlü o kadar eksilmeyi göze almaz. Çok ağır fiyatlar koymuşsun. Kimsenin önünü kestiğim yok. İstemeyen istemez

7. kaansakal

kaansakal User

Benim bulunduğum gibi bir server da olsaydın anlardan.Neyse benim durumum anlatılmaz yaşanır bi durum zaten

8. Anlatılmaz yaşanır :D Hangi serverda oynuyorsun?

9. kaansakal

kaansakal User

İskandinavya 1

10. kardeş benim asıl çar tr5de ama ben tr6 dayım napıcaz şimdi sadece türkiye içi değiştirme olsa olur bence

11. [​IMG]
    kardeş burası nerede ben şu an tr6 dayım ve böyle bir yer göremiyorum

12. Haseryon

Haseryon User

Kesinlikle olmamalı bu olursa oyunun dengesi tamamen bozulur her server kendine göre özellikleri taşır bazı serverlerda fullenebilmek basitken bazılarında zordur eğer sen bunu yaparsan zor olan server belki dahada zor kolay olansa belkide daha kolay olur rütbe sistemi altüst olur bence oyunun her kademesi zarar görür bence bu uygulama ne gelmeli nede adından bahsedilmeli

13. Merhaba ,

Zaten şu anda böyle bir yer yok. Konu fikir havuzu konusu yani oyunda böyle bir şey olsun tarzında açılan konuladan birisidir.

İyi forumlar.

14. +1. Diyorum tr3 den kurtulmak istiyorum artık...

15. ÇORBACI

ÇORBACI User

Sunucu değiştiren geminin herşeyi sıfıranmalı tp si kredisi şerefi üzerinde sadece ekipmanları kalmalı yeni bir server açılırsada oraya 1 yıl kimse geçememeli.

16. CİLΛ

CİLΛ User

güzel bir fikir ama süreleri çok olmuş

17. Güncel fakat resimler ölmüş

Birde 3 ayda 1 server değiştirme hakkı verilse gerçekten güzel olur :)

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2015
  18. Yani diyosun rütbe kaybedeceksin Sıralama kaybedeceksin Bunu fikrini kimler yapar biliyormusun Oyunda sıralaması ve rütbesi yüksek olmayanlar yapar Ben yaparmıyım yapmam çünkü 20 milyar tecrübe puanımdan 10 milyar kalcak Şerefim ise 137 milyondan 60 milyona düşecek Buda 700 bin rütbemin sileceğini gösteriyor Başta dediği gibi oyunda sıralama ve rütbe sahibi olmayan kişiler bunu yapar

19. Açıkçası çok zor durumda sende kalsan sende yaparsın...

20. Orda yazdığım tecrübe şerefi düşük oyuncuların içinde sende varsın Benim gemi ile senin gemi karşılaştırılamaz Benim gibi bir gemin olsa sunucu değiştirmene sebep bulamazsın Tam elit savaş gemisi içine cephanesini kasmaktan başka bişi yapmayacaksın Böle bir geiyle sunucu değiştirirmiydin

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.