Sunucu ve Gemi Değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тüякιşн_¢σмαη∂σ tarafından 7 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Olmalı Mı

1. Evet Olmalı

71,6%
  2. Hayır Olmamalı

17,3%
  3. Geliştirilmeli

11,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bazen öyle durumlar olur ki bazı şeyleri feda etmek zorunda kalırsın :) evet senin geminin donanım ve sıralama açısından üstünlüğü var. Fakat benim viperimin yapacaklarının azını gördün :) Daha fazlasını yapabilir (bilgisayarım iyi olsa tabi :D)

Ama söyle düşün klanın dağıldı yada klanında kilere düşman oldun kimse seni kastırmıyor. Bütün sana karşı olanlar tüm şirketlerle işbirliği yapıyor.

İşte burada sana bir kac secenek kalmakta (bu anlatıklarım senaryo olarak dusun)

1 yeni klan aramak

2 serverden ayrılmak

3 oyunu bırakmak

4 tek tabanca takılmak (fakat zor dayanırsın)

Bunlardan birini secmek zorunda kalirsin. İnsanlara guven olmaz dost dediklerin bile gun gelir arkadan bicaklar seni o yuzden ben klanlarla icli disli degildim.

Ben server 1. Si olsam server degisirdim boyle durumda. Rezil olmak yerine guclenip kendimi gelistirmek icin bos bir yer secerdim. Sonra hic ummadiklari anda geri donup hepsini temizlerdim.

Savas icin antreman yapardım sürekli. Ne zaman ne gelecek diye hamleleri dusunup ona gore bir hamle yapardim. Surekli taktiklerimi gelistirirdim.

Son düzenlenen: 3 Temmuz 2015
  2. Yeni bir server (TR) açılmasıyla birlikte serverde değiştirilebilmeliyiz.

Gelişmekte olan oyuncular kalabalık serverden yeni TR serverine geçebilirler.

Bende olumlu bakıyorum.

3. bunlar hayal ürünü düşünceler gençler ben iskandinavya 2 serverinde oynuyorum ve 1 senedir günde 2 yada 3 saat oyuna girerek neredeyse ful+ful+ful olacam şimdi burda gemiyi geliştirip tr serverine geçebilmek olsa ne anlamı olur server ayrımının o zaman en başta tek serverde oynar herkez :) bide geçmek içinn gerekli şeylere baktım hani 40k uri %60 şeref felan 500k uri ve şerefin hepsi gitsin gemi saağlam kalacaksa bi anlamı yok tekrar şerefte uride kasılır :)

bence serverden memnun değilsen değiştir serverini sıfırdan başla ve öle dewam et :)

ha yeni bi server gelirse muhakkak sıralama için zorlarım ve gelsin isterim ama oda zor serverler ful dolmadan yeni server açmak çok zor :)

4. (Patiq)

(Patiq) User

arkada yenı server gelsın dıyenlere sasırıyorum ıyı hos olurda ıllakı guclu charları olanlar yenı serverdede masraf harcyaıp char acıcaklardır bosa masraf ve yenı serverde herkes oynıca ıcın 6 server ıncın top oynar kendı aralarında o ıs rafa kalkar.. kaldıkı madem bır serverde guc dengesı dıgerıne gore fazla ıse en mantıklısı server bırlesmelerı zaten 6 tane ar 3 e duser işte oyuncularda cok olur server deyıstırenlerde bır yerde toplanmaz cok olarak... ama gelse ıyı olur oyuna mınyarlar yatıran oyuncuların en az 3 ayda bır ıstedıklerı gıbı server deyıstırme haklarının olması gerekır,,, zaten bu sıstem gelenekadar cocuklarımızın cocu olur

5. Sunucu değiştirme gelmeli. Bu tür oyunucu kayıbı veren oyunlarda genellikle server birleşme,değiştirme uygulanıyor.Darkorbit eskisi gibi diyenler eskiden b*tun sayesinde darkorbit oyuncu kazanıyordu. Şuan macaristan serverinde oynuyorum. Taş çatlasa savaşlarda en fazla 60 kişi civarı oluyor. İnsan halidir ortamdan serverden sıkılır başka servere geçmek ister. Parası varsa zaten fazla üyelik ile oynar.(Darkorbit para oynu) Ben üyelik satım-alım yapmak isterim ama darkorbitin sıkı kuralları elverişli değil. Mutlaka Sunucu değiştirme/birleşme gelmeli. Not:Robotlar mesajıma cevap vermezlerse sevinirim.

6. bence geliştirilmeli...tamam tp şeref düşüşünü anlarım ama bir miktar credi kalmalı bence.
    birde şöyle bir durum var ben tr5 vrudayım arkadaşlarım tr1 eicte ben hesabımı tr1e taşıdım tamam birde ayriyetten vrudan eice geçmem biraz sıkıntı olmaz mı ?

7. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Ben de böyle bir geçişin adaletsizlik olacağını düşünenlerdenim.

Keyifli forumlar.

8. Sadece TR serveri oyuncularının yeni açılacak TR serverine geçebilme ihtimalleri olacak..

TR 1 kalabalık ve kasılmaya çalışanlar kasılamıyor bu yüzden yeni açılacak TR serverine geçecekler...

9. Bence böyle bir server değiştirme olayı olacaksa herkes herşeyi kabullenmek zorunda kalmalı bununda bedeli agır olmalı öyle yüzde 50 tp yüzde 60 şeref vererek değil mesela şöyle birşey olmalı zaten bazı arkadaşlar serverdan gitmek için herşeyi yaparım diyor ama bunu yapmadan önce biraz düşünmeleri lazım mesela şöyle söyliyim
    1 server değiştirecek kişi ilk olarak rutbesini verecek sadece tp ve şeref puanında düşme olmıyacak rutbe puanı yüzde 80 tp yüzde 80 şeref yüzde 80 gidecek
    2 madem server değişeceksin lf4 ve iris gelişimleri sıfırlanacak
    3 serverlar arası geçiş cpu sadece 1 kereye mahsus dükkanda olacak ve her id sadece bir kere kullanabilecek başkada kullanamaz
    4 yetenek ağacı en az 20 arge geri alınacak
    5 hergemiden 3 er hercules 5 şer havoc geri alınacak
    7 bunlara razı olun server değişin

10. madem derdin kasılmak o zmn tr serverinde değil benm gibi başka serverde oynayacan :)

sende baya abartmışın git sıfırdan başla o zmn :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Temmuz 2015
  11. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Güzel bir düşünce ancak server değişme bence büyük bir olay daha fazla külfetli olabilir.Hani şerefin ve tecrübenin %60'ı uridiyum geçiş için 150 veya 200 bin tarzı olmalı. Ayrıca tek sefere mahsus olması gerekli olabilir bence tutunamayınca oradan oraya geçiş olur gibi göründü bana.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.