sunucu yine çöktü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KAYAHANCI1 tarafından 12 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KAYAHANCI1

KAYAHANCI1 User

arkadaş anlamıyorum bu kadar oyuncu kaybetmesine rağmen enden hala bu sunuculara bakılmıyor. hala kazandıklarına şüphem yok ama bakın artık şu sunucu çökmelerine :D tr4 gitti mesela

2. çöpoyun1

çöpoyun1 User

yani bir açıklama yapıp bekletmemek amaçlı bir bildirge yayımlamak bu kadar zor olmamalı. saatlerce beklemek ve değmemesi gerçekten üzücü. yazık

KAYAHANCI1 bunu beğendi.
  3. SpoTic

SpoTic User

Onlarda bilmiyor, açıklama olmaması bu yüzden

4. oyuna yine girilmiyor

5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

artık oyuna kızmıyorum oyunun içine başka programlarla girenlere dir tamamiyle anladık arka planda bir şeyler dönüyor adminlerde eli kolu bağlı çaya tuz katan hileciler o çayı siz içeceksiniz oyunun çökmesine sebeb olan sizlersiniz %70 i ile her seferinde oyunda aynı şeyleri yaşıyoruz adam chate gruba davet ediyor bakıyorum gemi kasılırken hızlı hızlı yazmaya devam ediyor sonra bir daha bana grup atma hileci dediğimde yüzsüüz yalancı film izler gibi botonu izliyor bu kadar salak yani sonra gelip isyan ediyor yalandan halbuki onun botu çalışmaya devam ediyor çöken bizim girdiğimiz sayfa

MUKA13022025 bunu beğendi.